Vlieg met Jet Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Jet Airways

Na haar eerste vlucht in 1993 werd Jet Airways een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Deze Indische luchtvaartmaatschappij is de tweede grootste van het land en heeft haar thuisbasis in Mumbai. Daarnaast gebruikt ze Brussels Airport als internationaal centrum.

Jet Airways bestemmingen

De vluchten van Jet Airways verbinden 52 luchthavens binnen India. Daarnaast is het bedrijf actief op 24 internationale bestemmingen in 19 landen in Azië, Europa en Noord-Amerika. Met meer dan 1000 vluchten per dag heeft Jet Airways een erg druk vluchtschema. Daarom gebruikt deze luchtvaartmaatschappij een uitgebreide vloot van meer dan 100 toestellen.

Economy, first class of premiere

In de economy class vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vlucht. Je kan genieten van een comfortabele zitplaats en een heerlijke maaltijd. Bovendien kan je op internationale Jet Airways vluchten gebruik maken van een persoonlijk entertainmentsysteem.
Premiere (business class) biedt reizigers een luxueuze stoel die in een handomdraai in een bed kan omgetoverd worden. Een 15.4 inch scherm zorgt voor de nodige ontspanning en de ingebouwde stopcontacten en USB-poorten zorgen ervoor dat je eventueel nog wat werk kan inhalen.

Reizigers met een first class ticket van Jet Airways kunnen van nog meer privacy genieten. Elke zitplaats bevindt zich namelijk in een private suite. Daarbovenop krijg je een persoonlijk 5-gangen diner, 23 inch entertainmentscherm, speciale Bose-hoofdtelefoons en veel meer. Kortom; een reisklasse die baadt in luxe.

Jet Airways check-in mogelijkheden

Er zijn allerlei manieren om je Jet Airways vliegtickets te valideren. Met meer dan 6 verschillende check-in mogelijkheden is er keuze te over. Eerst en vooral kan je gebruik maken van de check-in balie of de self-service kiosk op de luchthaven. Daarnaast is er nog de (mobiele) website. Een nieuwigheid op bepaalde Jet Airways vluchten is de tele check-in, waar je via een telefoongesprek kan inchecken.

In sommige Indische steden is er bovendien een city check-in – een plaatselijk kantoor waar je de nodige reisdocumenten kan ophalen. Tenslotte zijn er nog een aantal extra check-in mogelijk op vluchten van Jet Airways binnen India.

Bagagelimieten

Voordat je jouw reiskoffers inpakt, is het best om de bagagebeperking even na te lezen. Deze zijn afhankelijk van de reisklasse en het soort Jet Airways ticket dat je geboekt hebt. Handbagage mag maximum 7kg wegen en 55 cm X 35 cm X 25 cm groot zijn. Ruimbagage varieert tussen een en vier stuks van 23kg. Voor overbagage moet bijbetaald worden.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice