Vlieg met Singapore Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Singapore Airlines in ’t kort

Singapore Airlines vliegt samen met regionale dochtermaatschappij SilkAir vanuit haar thuisbasis Singapore naar meer dan 100 bestemmingen in 35 landen, waaronder alle landen binnen Zuidoost-Azië.

Aan boord geniet je van 5 sterren luxe en de service van de iconische Singapore Girl. Ook mede dankzij de riante beenruimte, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem KrisWorld en de heerlijke gerechten zorgt Singapore Airlines voor een comfortabele vlucht.

Praktische informatie over Singapore Airlines:

Singapore Airlines vliegt zelf niet vanuit Brussel, maar dankzij de samenwerking met onder andere Star Alliance partners bieden ze je diverse mogelijkheden. Zo vliegen ze je met een partnermaatschappij vanuit Brussel graag naar één van hun Europese gateways zoals Amsterdam, Frankfurt, Londen, München of Zürich, waar je vervolgens met een naadloze aansluiting kunt overstappen op de non-stopvluchten van Singapore Airlines richting Singapore.

Rechtstreeks opstappen in Amsterdam of Düsseldorf is ook mogelijk waarbij ze tussen Amsterdam en Singapore een dagelijkse non-stop verbinding aanbieden en tussen Düsseldorf en Singapore drie non-stop vluchten per week. Ook een trans-Atlantische verbinding vanaf Amsterdam behoort tot de mogelijkheden waarbij je in Manchester aan boord stapt van de Singapore Airlines vlucht naar Houston, Texas. De vluchten vanuit Amsterdam en Düsseldorf van/naar Singapore, net als de vluchten op de Manchester – Houston route worden met de moderne Airbus A350 gevlogen.

In Singapore kan je overstappen op vluchten naar alle belangrijke steden in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Of maak een tussenstop in Singapore en maak gebruik van het Singapore Stopover Holiday arrangement waarbij je tegen voordelige tarieven kunt overnachten in zowel goede toeristenklasse- als luxe hotels.

Aanbiedingen

Vlieg met Singapore Airlines en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Singapore Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Singapore Airlines >>

Vliegen met Singapore Airlines

Afhankelijk van het type toestel biedt Singapore Airlines vijf reisklassen: Suites, First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class waarbij elke reisklasse over een eigen cabine beschikt.

KrisFlyer

Ben je een frequente reiziger? Meld je dan aan voor het frequent flyer programma van Singapore Airlines en spaar mijlen op onder andere Singapore Airlines, SilkAir en Star Alliance vluchten. De gespaarde mijlen kun je verzilveren voor tickets of upgrades.

Meer voordelen van Singapore Airlines >>

Inchecken

Inchecken bij Singapore Airlines kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de selfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Singapore Airlines >>

Bagage

Als je ruimbabage mee wilt nemen met Singapore Airlines, dan mag deze standaard 30 kilo zijn. Voor handbagage geldt dat de som van de lengte, breedte en hoogte maximaal 115 centimeter mag zijn. Handbagage mag niet meer dan 7 kg wegen en je mag nog een klein tasje als accessoire meenemen.
Alles over de bagageregels van Singapore Airlines >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice