Vlieg met Singapore Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van het kleinste Aziatische land: de Republiek Singapore. Ze heeft een sterke aanwezigheid in Zuidoost-Azië en een uitgebreid globaal netwerk. Jaarlijks genieten meer dan 18 miljoen passagiers van de wereldbekende Aziatische gastvrijheid op de Singapore Airlines vluchten.

Langste non-stop vlucht ter wereld

De vluchten van Singapore Airlines verbinden wereldwijd 62 verschillende luchthavens. Deze bestemmingen zijn verdeeld over 35 landen op zes continenten. Singapore Airlines organiseert trouwens de langste non-stop vlucht ter wereld; van Singapore naar Newark en Los Angeles. De vloot van deze luchtvaartmaatschappij bestaat uit meer dan 100 Boeing en Airbus toestellen.

Reisklassen

De economy class van Singapore Airlines is verrassend ruim en comfortabel. Een groot deel van deze reisklasse werd recent vernieuwd. Hierdoor is er meer persoonlijke ruimte en kan je gebruik maken van een 11inch entertainmentscherm.

Business class is een combinatie van luxe en comfort. Met dit Singapore Airlines vliegticket kan je rekenen op ergonomische zetels die volledig plat kunnen en een groot HD scherm. Tijdens de vlucht worden er heerlijke maaltijden geserveerd.

Singapore Airlines omschrijft haar first class als “een luxueuze atmosfeer in de stratosfeer”. Luxueus is misschien wel een understatement. Met dit ticket van Singapore Airlines mag je plaats nemen in de ergonomische zetels die ontworpen werden in samenwerking met BMW Designworks. Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve lounges en mag je sneller inchecken en aan boord gaan. Tenslotte kan je kiezen uit een van de 60 gastronomische gerechten.

Krisflyer en PPS Club

Dankzij Krisflyer, het loyaliteitsprogramma van Singapore Airlines, verdien je airmiles met elke vlucht. Deze airmiles kan je omruilen voor kortingen of gratis upgrades. Des te meer Singapore Airlines vluchten je boekt, des te mooier de voordelen.

De PPS club is voor reizigers die regelmatig een business of first class vliegticket van Singapore Airlines kopen. Lidmaatschap kan niet aangevraagd worden, maar wordt automatisch aan loyale klanten toegekend. Net als bij Krisflyer kan je als lid van de PPS Club van een heleboel exclusieve voordelen genieten.

Check-in opties

Vanaf 48 tot 2 uur voor vertrek kan je gebruik maken van de online check-in. Zo kan je via een computer of smartphone zelf je boarding pass afdrukken. Erg handig om wachttijden in de luchthaven te vermijden. Daarnaast kan je nog steeds met je Singapore Airlines ticket terecht bij een incheckbalie of self-service kiosk.

Gratis bagage

Als economy passagier kan je gratis 20kg bagage meenemen. In de business en first class mag je hier respectievelijk 10 en 20 kilogram bijtellen. Daarnaast mag je een stuk handbagage van maximum 7kg meenemen. Reizigers met een business of first class ticket van Singapore Airlines mogen deze limiet verdubbelen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice