Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Cityjet

WX

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Cityjet in ‘t kort
Aanbiedingen
Vliegen met Cityjet
Inchecken
Bagage

Vlieg met Cityjet voordelig naar vele bestemmingen

Cityjet in ‘t kort

De Ierse low cost luchtvaartmaatschappij Cityjet is opgericht in 1992. Met Cityjet reis je naar verschillende Europese landen. Zo vlieg je met Cityjet naar 13 vakantiebestemmingen.

Cityjet opereert als onderdeel van de AirFrance-KLM groep. Kun je niet wachten om met Cityjet te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Praktische info

Voordat je aan je reis met Cityjet begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Mocht je speciale assistentie nodig hebben, dan kun je dit tot 48 uur voor vertrek aanvragen op de website van Cityjet. Ben je zwanger? Dan mag je tot 36 weken nog gewoon met Cityjet vliegen. Mocht je een allergie hebben, dan is het verstandig je medicijnen tegen je allergie mee te nemen tijdens de vlucht. Er is namelijk geen garantie dat het aan boord vrij is van het voedingsmiddel waar je allergisch voor bent. Daarnaast is het handig bij de bemanning aan te geven dat je allergisch bent.

Aanbiedingen

Vlieg met Cityjet en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Cityjet? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Cityjet >>

Vliegen met Cityjet

Al bekend met Flying Blue? Dit is het spaarprogramma van KLM/Air France en ook bij Cityjet maak je er gebruik van. Spaar voor leuke extra's, zoals hotelovernachtingen. Cityjet biedt drie verschillende reisklassen aan.
Meer voordelen van Cityjet >>

Inchecken

Inchecken bij Cityjet kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de zelfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Cityjet >>

Bagage

Als je ruimbagage mee wilt nemen met Cityjet, dan mag deze per bagagestuk maximaal 23 kg zwaar zijn. De kosten per bagagestuk zijn afhankelijk van het gewicht. Handbagage mag maximaal 47.5 X 35 X 20 (l x b x h) groot zijn en niet zwaarder zijn dan 12 kg.
Alles over de bagageregels van Cityjet >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegen met Cityjet

Cityjet vliegt naar bestemmingen in heel Europa. De vele bestemmingen die Cityjet aanbiedt worden per seizoen aan de behoeften van de klanten gewijzigd. In de zomer bieden zij extra vluchten naar het Middellandse Zeegebied. Ook voor een citytrip ben je bij Cityjet aan het juiste adres.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be