Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Cityjet

WX

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Cityjet in ‘t kort
Aanbiedingen
Vliegen met Cityjet
Inchecken
Bagage

Vlieg met Cityjet voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen Met Cityjet

Vliegen met Cityjet

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Cityjet. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Cityjet aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flying Blue.

Reisklassen van Cityjet

Bij Cityjet kun je kiezen uit twee verschillende reisklassen: CityValue, CityFlex en CityPremium. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

CityValue
Toewijzing van de stoelen is gratis, maar wanneer je een specifieke plek wilt reserveren, betaal je hiervoor een kleine meerprijs. Wil je gebruik maken van priority boarding? Dan dien je hiervoor ook extra te betalen. Hetzelfde geldt voor stoelen met extra beenruimte. Bovendien neem je gratis een ingecheckt bagageitem van maximaal 23 kg en een handbagageitem van maximaal 12 kg mee.

CityFlex
In de CityFlex van Cityjet profiteer je van een aantal voordelen ten opzichte van de CityValue. Zo heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten op de dag van vertrek jouw vluchttijd, datum, bestemming of zelfs de luchthaven van vertrek te wijzigen. Daarnaast krijg je een premium-zitplaats en stap je als eerst in en uit het vliegtuig. Je mag bij deze reisklasse dezelfde hoeveelheid bagageitem meenemen als bij CityValue.

CityPremium
Dit pakket staat garant voor meer service dan het gewone CityValue en CityFlex. Zo mag je instappen met prioriteit, heb je recht op een extra gratis stuk ruimbagage van 23 kg. Bovendien kun je voor vertrek jouw voorkeurszitplaats reserveren.

Flying Blue-programma

Met het Flying Blue-spaarprogramma van Cityjet spaar je kosteloos punten voor extra services en voordelen. Punten verdien je in de lucht en wanneer je gebruik maakt van één van de hotel-, autoverhuur- en creditcardpartners van Cityjet.

Je gespaarde Flying Blue Award Miles kun je op alle vluchten van Cityjet besteden. Zo worden jouw tickets nog net even iets voordeliger.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be