Vlieg met Srilankan Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over SriLankan Airlines

De nationale luchtvaartmaatschappij van Sri Lanka werd opgericht in 1947 en kreeg de naam Srilankan Airlines. Vandaag de dag heeft ze een sterke aanwezigheid in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Europa. Er zijn Srilankan Airlines vluchten naar maar liefst 92 bestemmingen in 44 landen.

Srilankan Airlines reisklassen

Srilankan Airlines houdt het graag eenvoudig. Daarom zijn er slechts twee reisklassen te vinden. De Economy Class heeft alles voor een aangename vliegreis: ruime zetels, lekkere maaltijden en uren entertainment. In de Business Class krijg je nog een heleboel extra’s. Dankzij de flat-bed zetels, gastronomische gerechten, uitgebreide wijnkaart, premium check-in en toegang tot de lounge voel je jezelf meteen thuis.

Bagagelimieten

De bagagelimiet wordt bepaald door het soort Srilankan Airlines vliegticket dat je gekocht hebt. Het maximumgewicht van 1 stuk bagage is steeds 32 kg. Verder mogen Economy Class reizigers 1 stuk handbagage van 7 kg meenemen. Voor Business Class passagiers mag dit aantal verdubbeld worden.

Online inchecken voor een vlucht

Enkele jaren geleden lanceerde Srilankan Airlines een online check-in. Via deze dienst kan je jezelf online registreren en alle instapkaarten afdrukken. De online check-in is ook beschikbaar voor mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.

FlySmiLes

In 2008, dankzij de samenwerking met de OneWorld Alliance, lanceerde Srilankan Airlines het FlySmiLes frequent flyer programma. Momenteel zijn er vier soorten lidmaatschappen: FlySmiLes Blue, Classic, Gold en Platinum. Des te meer Srilankan Airlines vluchten je boekt, des te groter de voordelen.

Zoek, vergelijk en boek

Dankzij CheapTickets.be vlieg je steeds tegen de scherpste prijzen. Vergelijk alle Srilankan Airlines vluchten met die van andere maatschappijen en selecteer de meest voordelige optie. Daarna kan je naar onze ticketshop gaan om online een plaatsje te reserveren. Ja, het is zo eenvoudig als het klinkt. Waar wacht je dus nog op?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice