Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

SAS Scandinavian Airlines

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

In 't kort
Aanbiedingen
Inchecken
Vluchten SAS
Bagage

Vlieg met Sas Scandinavian Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Sas Scandinavian Airlines

Informatie over SAS Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines vluchten

SAS Scandinavian Airlines of SAS Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zweden, Denemarken en Noorwegen. In 1946 ontstond ze uit een fusie van verschillende luchtvaartmaatschappijen uit deze landen. Vandaag is het de grootste Noord-Europese luchtvaartmaatschappij.

SAS Airlines bestemmingen

SAS Airlines organiseert vluchten naar 90 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Elk jaar maken meer dan 26 miljoen reizigers gebruik van een SAS vlucht. Met een gemiddeld on-time percentage van 87.91%, staat SAS Airlines op de derde plaats van de meest punctuele luchtvaartmaatschappijen ter wereld, na Japan Airlines en ANA.

Hun stiptheid, uitmuntende service en wereldwijd netwerk worden door reizigers enorm geapprecieerd. Jaarlijks maken meer dan 23 miljoen mensen gebruik van een SAS Airlines vlucht. Het bedrijf heeft hiervoor een uitgebreide vloot van maar liefst 135 toestellen uitgebouwd.

Soorten SAS vliegtickets

De vliegtickets van SAS Airlines kunnen onderverdeeld worden in 3 verschillende klassen. Op Europese vluchten kan je kiezen tussen SAS Go en SAS Plus.

SAS Go is de standaard klasse. In deze klasse ervaar je de basis service. SAS Plus vliegtickets bevatten een aantal extra diensten zoals maaltijden aan boord, toegang tot de lounges op de luchthaven en gratis vluchtwijzigingen. Op het vlak van zitplaatsen is er geen verschil. Sinds juni 2013 is er geen business class meer op Europese SAS Airlines vluchten. De Business class is er wel op intercontinentale vluchten van SAS Airlines. Bovenop de voordelen van SAS Plus krijg je ruimere zitplaatsen, een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden.

SAS Airlines bagage

Op elke SAS Airlines vlucht mag je gratis 23kg bagage meenemen. Reizigers met een Plus ticket van SAS Airlines mogen deze limiet verdubbelen (twee koffers van 23kg) en in de business class mag je dit optrekken tot tweemaal 32 kg. Bovendien mag je een stuk handbagage met een maximumgewicht van 8kg meenemen. SAS business of plus passagiers mogen dit verdubbelen.

Mobiel & online inchecken

Er zijn verschillende manieren om je SAS tickets in te checken. Allereerst kan je dit online doen via de website en zelf je reisdocumenten afdrukken (beschikbaar van 1 tot 22 uur voor de vlucht). Nieuw bij SAS Scandinavian Airlines is de mobiele check-in via de mobiele website, iPhone/Android applicatie of SMS. Tenslotte kan je op de luchthaven je ticket van SAS valideren aan de incheckbalie of de self-service kiosk.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be