Vlieg met Austrian Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Austrian Airlines

Austrian Airlines vluchten

Reizigers die geregeld een wintersportvakantie boeken, zullen ongetwijfeld Austrian Airlines kennen. Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk en gebruikt de internationale luchthaven van Wenen als thuisbasis. Sinds 2009 is ze een onderdeel van Lufthansa.

Bestemmingen van Austrian Airlines

Vanuit Brussel kan je met Austrian Airlines vluchten meer dan 70 bestemmingen bereiken (in sommige gevallen met tussenstop in Wenen). Wereldwijd bedient het bedrijf meer dan 130 luchthavens. Hiervoor gebruikt ze een vloot van 77 toestellen die voornamelijk uit Airbus bestaat. Eind 2012 werden alle vliegtuigen die in intercontinentale vluchten gebruikt werden, voorzien van een nieuw interieur. Zo blijft Austrian Airlines een toonaangevende Europese luchtvaartmaatschappij.

Red|Guide

Op zoek naar wat reisinspiratie? Dan kan de Red Guide van Austrian Airlines van pas komen. Hier vind je allerlei informatie omtrent populaire Europese bestemmingen. Voor elke stad ontdek je leuke hotels, gezellige bars en interessante evenementen. Kortom; een lijst met dingen die je niet mag missen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken voor of na de aankoop van je Austrian Airlines tickets.

Vliegtickets voor elke smaak

Reizigers kunnen twee soorten Austrian Airlines vliegtickets aankopen: economy of business. Daarnaast zijn er een aantal upgrades beschikbaar om je reiservaring nog aangenamer te maken.

In de economy class geniet je van een lichte maaltijd, inclusief gratis dranken en een film (afhankelijk van de reisduur). In het moderne interieur is er genoeg ruimte om op een ontspannen manier van je vlucht te genieten.

Voor nog meer flexibiliteit en reiscomfort kan je een business class ticket van Austrian Airlines boeken. Met prioritaire check-in, exclusieve lounges, ruimere zitplaatsen en heerlijke maaltijden ben je zeker van een superieure reiservaring.

Check-in mogelijkheden

Personen die enkel met handbagage reizen, kunnen heel wat tijd besparen door de online of mobile check-in te gebruiken. Deze diensten zijn beschikbaar van 36 tot 1u voor vertrek. Uiteraard kan je met je Austrian Air ticket nog steeds terecht bij de incheckbalie op de luchthaven.

Handbagage en reiskoffers

Op de vluchten van Austrian Airlines mag je - tot een bepaalde limiet - gratis bagage meenemen. Deze limiet is afhankelijk van het soort ticket dat je geboekt hebt. Ruimbagage is beperkt tot een stuk van 23kg voor economy passagiers en twee stuks voor business class reizigers. Handbagage mag maximum 8kg wegen en 55x40x23 cm groot zijn. Mensen met een business class vliegticket van Austrian Airlines mogen dit aantal verdubbelen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice