Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Air India

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Air India
Aanbiedingen

Vlieg met Air India voordelig naar vele bestemmingen

Air India

Informatie over Air India

Als er één land is met grote tegenstellingen, dan is dat India: drukbevolkte steden, kleine plattelandsdorpjes, de droogte van de woestijn, de hitte van de jungle en de ijzige kou in de bergen van de Himalaya. Het is bovenal de rijke cultuur die veel mensen naar India trekt. Bij Air India begint je vakantie dan ook al als je op Frankfurt International Airport op het vliegtuig stapt: de warme glimlach van de medewerkers en de typische Indiase kleding zijn de eerste onderdelen van jouw India-avontuur.

Geschiedenis

Air India is in 1932 door Jehangir Tata opgericht als Tata Airlines. Tata zelf maakte de eerste vlucht, waarop hij post vervoerde van Karachi naar Bombay. Na de Tweede Wereldoorlog werd de naam veranderd in Air India. In 1960 kocht het als eerste Aziatische luchtvaartmaatschappij een jumbojet. Sindsdien nam het aantal internationale vluchten aanmerkelijk toe. Inmiddels beschikt de luchtvaartmaatschappij over een vloot van 118 toestellen en heeft het lijndiensten naar 37 internationale bestemmingen op vier continenten en 69 binnenlandse bestemmingen.

Reisklassen bij Air India

Je verblijf in India begint al aan boord. Zo kun je kiezen of je een continentale maaltijd wilt, of juist al iets wilt proeven van de Indiase keuken, ongeacht welke klasse je vliegt. Als je Executive Class of First Class vliegt, krijg je daar nog smakelijke voorgerechten bij. Als Executive Class of First Class-passagier heb je altijd de keuze tussen een comfortabele stoel bij het raam of langs het gangpad, waarbij je als First Class-reiziger de mogelijkheid hebt om je stoel neer te klappen, zodat je onderweg kunt slapen. Daarnaast waan je je al in het paleis van de maharadja, door de verfijnde Indiase interieurs.

Met de rijke filmindustrie van India mag je verwachten dat het entertainment-pakket aan boord ook Bollywoodfilms omvat. Je hebt de keuze tussen nieuwe films en Bollywood-klassiekers, maar als je liever de nieuwste Hollywoodfilms kijkt, dan kan dat uiteraard ook!

Inchecken bij Air India

Online inchecken is mogelijk via de website van Air India. Online inchecken is mogelijk 24 uur voor de vlucht tot 2 uur voor de geplande vertrektijd. Tevens is het mogelijk om in te checken via je mobiele telefoon. Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk voor vluchten met Air India.

Bagage bij Air India

Afhankelijk van de klasse waarmee je reist, mag je 23 kg (Economy) of 32 kg (Business Class) aan bagage meenemen. Voor alle handbagage geldt een maximum van 8 kilo en een maximale omvang van 115 cm, ongeachte welke klasse je reist.

Als je vaker naar India reist, dan loont het de moeite om deel te nemen aan het Frequent Flyer-programma Flying Returns. Aan dit spaarprogramma nemen alle 28 partners van Star Airline deel, dus als je een binnenlandse vlucht maakt met een van de andere luchtvaartmaatschappijen, dan spaar je ook punten en geniet je van extra voordelen zoals gratis extra bagage en voorrang bij het inchecken en boarden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Air India

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Air India vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Air India

Van plan om een vliegreis met Air India te boeken? Goedkope Air India vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Air India vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Air India Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be