Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar India

Vliegtickets India

Cultuur en avontuur liggen verrassend dicht bij elkaar in India. Elke reiziger komt hier aan zijn trekken, want er zijn bijzonder veel bezienswaardigheden en attracties. Ben je van plan om een vliegreis naar India te maken? Dan zal onze zoekmachine van pas komen. Hiermee vergelijk je alle beschikbare vluchten naar India. Goedkoop vliegen is dus makkelijker dan je denkt.

Taj Mahal

Tijdens een vakantie in India kom je ogen te kort. Overal zie je prachtige gebouwen en indrukwekkende landschappen. Nummer één op jouw to-do lijstje is ongetwijfeld de Taj Mahal. Dit mausoleum, dat gemaakt werd van wit marmer, is zowat het symbool van India geworden. Er zijn nog andere mooie bouwwerken te ontdekken, zoals de Harmandir Sahib, het Rode Fort, de Lotus Tempel en de Akshardham.

Steden in India

India heeft een aantal grote steden, waaronder Delhi, Mumbai, Jaipur en Calcutta. Hier zal je leuke musea en monumenten tegenkomen. Op het vlak van winkels en markten is er ook geen tekort. Heb je in de lente een vliegreis naar India geboekt? Dan kan je het spectaculaire Holi festival meemaken, waarbij men de overwinning van het goede over het kwade viert met gekleurd poeder.

Ontdek alle bestemmingen in India

India

Goa

India

Bangalore

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Complete vakantie

Naast goedkope India vliegtickets bieden wij ook hotelovernachtingen en reisverzekeringen aan. Zoals je van ons gewoon bent, kan je deze extra’s online boeken tegen de beste tarieven. Ontdek ons aanbod vandaag nog en voor je het weet geniet je van een heerlijke vakantie in India!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be