Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Calcutta

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Calcutta

Calcutta

Vliegtickets Calcutta

Calcutta (ook wel Kolkata genoemd) is de hoofdstad van de deelstaat West-Bengalen in het oosten van India. Het is een stad van tegenstellingen, met aan de ene kant traditionele wijken en aan de andere kant indrukwekkende paleizen.

Toeristische toppers

Calcutta was vroeger een onderdeel van het Britse rijk. Dat zien we nog steeds in de Victoria Memorial, een imposante kathedraal ter nagedachtenis van koningin Victoria, die keizerin van India was. Daarnaast zijn er nog een heleboel prachtige tempels in de stad te vinden. Ook het Indian Museum, het Marble Palace en Mother House (waar Moeder Theresa begraven ligt) zijn een bezoekje waard.

Niet te missen in Calcutta

Ook buiten de stad is er heel wat te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het Sundarban National Park, een tijgerreservaat en een van de grootste mangrovebossen ter wereld. Er zijn ook regelmatig boottochten over de rivieren – ideaal om de omgeving rond Calcutta te verkennen. Of bezoek de traditionele dorpjes tijdens een begeleide excursie. Je merkt het meteen; tijdens een vliegreis in Calcutta zal je jezelf geen seconde vervelen!

Vliegen naar Calcutta

Droom je al langer van een vliegreis naar Calcutta? Dan is dit het ideale moment. Op onze website zijn immers een heleboel voordelige vluchten naar Calcutta te vinden. Vergelijk de prijzen, haal de goedkoopste optie eruit en boek je tickets online. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 25°C en 35°C.
  • Tijdsverschil: in Calcutta is het 3,5 uur later.
  • Munteenheid: de Rupee.
  • Taal: voornamelijk Hindi en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Op CheapTickets.be vind je een handig overzicht van alle beschikbare vluchten naar Calcutta. Maar er is meer. Op onze site kan je ook voordelige hotelovernachtingen en huurwagens vinden. Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je via CheapTickets afsluiten. Ontdek het zelf en betaal nooit meer te veel voor de reis van jouw dromen!

Naar Calcutta vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Calcutta

Een vlucht naar Calcutta boeken is nergens zo eenvoudig als op CheapTickets.be. Kies een vertrekdatum, vergelijk de beschikbare vluchten en boek je tickets online. Bij ons profiteer je altijd van de beste tarieven. Waar wacht je dus nog op?

Maar dat is nog niet alles. Met ons flight alert system blijf je op de hoogte van de nieuwste kortingen op vliegtickets naar Calcutta en andere bestemmingen wereldwijd. Goedkoop vliegen is dus een fluitje van een cent!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be