Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Lucknow

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Lucknow

Lucknow

Vliegtickets Lucknow

Deelstaathoofdstad Lucknow ligt in het noordwesten van India, in Uttar Pradesh. De stad staat bekend om haar mooie stadstuinen, lokale specialiteiten en historische monumenten zoals tempels, tombes en een paleis.

Bezienswaardigheden in Lucknow

In deze bruisende metropool, met meer dan vijf miljoen inwoners, is van alles te zien en te beleven. Er zijn interessante bezienswaardigheden zoals de Bara Imambara, een groot en wereldberoemd complex met een tombe en een moskee. Op de markten en in de winkelcentra kan je shoppen voor lokaal ambachtswerk, zoals sieraden en borduurwerk.

Flora en fauna

Lucknow staat bekend om haar prachtige stadsparken- en tuinen. Populair bij wandelaars zijn de botanische tuinen, waar honderden soorten bloemen te zien zijn. Een andere leuke attractie voor gezinnen is het Crocodile Sanctuary in het Kukrail Reserve Forest. Hier kan je krokodillen, verschillende soorten herten en andere wilde dieren zien.

Een ander leuk uitstapje tijdens een vliegreis naar Lucknow is de plaatselijke zoo. In deze grote dierentuin vind je niet alleen veel bijzondere dieren, zoals Indische wolven en Bengaalse tijgers, maar ook een uniek aquarium en museum!

Vliegen naar Lucknow

Ben je van plan om deze fantastische stad te bezoeken? Dan neem je best even een kijkje op CheapTickets.be. Hier vind je in een handomdraai de goedkoopste vliegtickets naar Lucknow in India. Je kan hier zelfs meteen een plaatsje reserveren. Een vliegreis naar Lucknow plannen was nog nooit zo gemakkelijk!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 29°C en in januari ongeveer 15°C. In de zomermaanden kan de temperatuur gemakkelijk tot boven de 40°C stijgen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels het belangrijkst.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Een compleet overzicht van de voordeligste vluchten naar Lucknow is te vinden op CheapTickets.be. Door de verschillende vliegtickets met elkaar te vergelijken, kan je super goedkoop deze populaire Indische bestemming bezoeken.

CheapTickets biedt altijd de meest voordelige tarieven aan van diverse luchtvaartmaatschappijen. Dat geldt voor vliegtickets en compleet verzorgde vliegreizen. Ook als je snel en goedkoop een hotelreservering wil maken of een auto wil reserveren, kan je een kijkje nemen op onze website.

Naar Lucknow vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Lucknow

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Lucknow in India neem je best even een kijkje op onze site. Hier zijn op eender welk moment de goedkoopste prijzen en de actuele aanbiedingen voor vluchten naar Lucknow te vinden. Voor goedkope vliegtickets hoef je dus echt niet verder te zoeken!

De beste service, de laagste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar Lucknow vind je steeds bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be