Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Mangalore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mangalore

Mangalore

Vliegtickets Mangalore

Mangalore ligt aan de westkust van India. De stad is met zo’n 400.000 inwoners de hoofdstad van het district Dakshina Kannada. Naast een belangrijke haven heeft Mangalore ook een internationale luchthaven, die vlakbij de stad ligt.

Zon, zee en strand

Mangalore is met haar tropische temperaturen (tussen de 27°C en 34°C) het hele jaar door een leuke badplaats. Op de stranden kan je lekker genieten van de zon en een duik nemen in de Arabische Zee. Een andere plaats om te genieten van het verkoelende water is het Manasa Amusement and Water Park.

Mangalore heeft ook een rijk cultureel erfgoed met oude tempels, kerken en interessante musea. Ook worden er het hele jaar door veel culturele en religieuze feesten gehouden met muziek, zang en dans.

Natuur & wildlife

Ook voor natuurliefhebbers is een vlucht naar Mangalore interessant. In en rond de stad zijn prachtige parken en tuinen te vinden. Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Het Kadri Park is met haar prachtige bloemen en planten een oase van rust. Daarnaast kan je in het Pilikula Biological Park wilde dieren spotten en op olifanten rijden!

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Mangalore

Goedkope vliegtickets naar Mangalore? Die vind je vliegensvlug op CheapTickets.be. Onze database bevat namelijk de meest recente vluchtinformatie van alle maatschappijen, zodat je eenvoudig kan vergelijken. De voordeligste tickets naar Mangalore haal je er makkelijk uit. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 27°C en 34°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee (INR).
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels het belangrijkst.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Hier vind je alle vluchten in een handig overzicht. Op die manier betaal je nooit meer te veel voor een vliegtuigticket. CheapTickets vergelijkt al jaren de beste tarieven voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Ook voor hotelovernachtingen en huurauto’s zijn op de website de beste deals te vinden!

Naar Mangalore vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Mangalore

Voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar Mangalore in India kan je terecht bij CheapTickets.be! Bij ons vind je altijd de scherpste tarieven en de actuele actieprijzen naar Mangalore en andere oorden in Azië. Je hoeft slechts een keuze te maken tussen de beschikbare vluchten en een plaatsje te reserveren. Boek nu snel en voordelig!

Beleef een ontspannende vliegreis naar Mangalore, wetende dat je de voordeligste prijs betaald hebt. Goedkoop vliegen is dankzij CheapTickets kinderspel!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be