Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

India

Hyderabad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Hyderabad

Hyderabad

Vliegtickets Hyderabad

Hyderabad is een grote stad in India met ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Het is tevens de hoofdstad van de zuidelijk gelegen deelstaat Andhra Pradesh.

Science Centre

Hyderabad is erg populair om de vele attracties in de stad. In het centrum ligt het BM Birla Science Centre and Archaeological Museum. In dit gebouwencomplex vind je - naast een tentoonstelling over de wetenschap - een indrukwekkende collectie archeologische vondsten en fossielen. Eén van de hoogtepunten is het fossiel van een 160 miljoen jaar oude dinosaurus!

Bouwwerken in Hyderabad

In Hyderabad zijn genoeg mooie, historische gebouwen te vinden. Het Falaknuma Palace werd gebouwd in de 19e-eeuw door een Italiaanse architect. Het paleis heeft schitterende fresco’s en een unieke collectie Jade. Breng tijdens je vliegreis naar Hyderabad ook een bezoekje aan de indrukwekkende Charminar.

Hyderabad heeft nog talloze andere bezienswaardigheden, zoals het Salar Jung Museum met een collectie van meer dan 40.000 stukken. Het Golconda Fort is ook erg beroemd in India.

Vliegen naar Hyderabad

Ben je op zoek naar vliegtickets naar Hyderabad tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij CheapTickets aan het juiste adres. Vergelijk alle vluchten met behulp van onze handige zoekmachine en boek het goedkoopste ticket naar Hyderabad via onze site. Zo eenvoudig is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C. In de maanden maart tot en met juni kan de temperatuur oplopen tot 40°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste talen zijn het Hindi en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

CheapTickets is een van de grootste online reisaanbieders met de laagst mogelijke tarieven. Daarom kan je hier eenvoudig een voordelige vlucht naar Hyderabad vinden. Maar ook een hotelkamer of huurauto kan je via onze site reserveren. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Neem snel een kijkje op CheapTickets.be en sta versteld van het uitgebreide aanbod.

Naar Hyderabad vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Hyderabad

Wist je al dat je voor een fantastische vliegreis naar Hyderabad in India niet zo overdreven veel hoeft te betalen? Met CheapTickets.be kies je snel tussen de aangeboden tickets van de verschillende airlines die naar Hyderabad vliegen. Zo kan je altijd van de beste prijzen profiteren!

Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar Hyderabad met ons superhandige flight alert system. Goedkoop vliegen is dus een fluitje van een cent!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be