Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Cochin

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Cochin

Vliegtickets Cochin

Cochin is een havenstad aan de westkust van India en ligt in de Indiase staat Kerala. Naast interessante bezienswaardigheden en een prachtige natuur kan je hier genieten van een aangenaam klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 22°C en 30°C!

Historische gebouwen

Buitenlandse invloeden vind je terug in Fort Cochin, in het historisch centrum van de stad. Naast een aantal huizen van Europese architectuur vind je hier de kerk van St. Francis, de eerste door Europeanen gebouwde kerk in India. Daarnaast heeft het Mattancherry Paleis een mooie verzameling traditionele kostuums, wapens, landkaarten en muurschilderingen.

Vergeet niet om tijdens je vliegreis naar Cochin een bezoek te brengen aan de oudste synagoge van India; de Paradesi Synagoge. Binnenin kan je het prachtige interieur met glazen kroonluchters, porseleinen tegels en een grote koperen preekstoel bewonderen.

Musea in Cochin

Maak kennis met de cultuur en geschiedenis van Kerala en breng een bezoekje aan het Cochin Museum, één van de populairste musea in de regio. Naast een mooie collectie schilderijen zijn er vele muurschilderingen, sculpturen en beeldhouwwerken te ontdekken. Cultuur vind je ook terug in de vele dans- en muziekvoorstellingen die meestal in de avonden worden gehouden.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Cochin

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cochin? Dan kunnen wij jou helpen. Gebruik onze handige zoekmachine om snel de verschillende vluchten naar Cochin te vergelijken. Wij verzamelen alle vluchtinformatie op één pagina zodat je makkelijk kan kiezen. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 22°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: het is 4,5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee.
  • Taal: er zijn vijftien officiële talen waaronder het Engels, Hindi en Tamil.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je goedkope vlucht naar India!

Op CheapTickets.be vind je alles voor een onvergetelijke vliegreis naar Cochin. Je vindt er niet alleen voordelige vliegtickets maar ook hotels en huurauto’s. En heb je al aan een aanvullende reis- en annuleringsverzekering gedacht? Deze kan je ook via CheapTickets afsluiten. Neem dus snel een kijkje op onze site en voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Cochin vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Cochin

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Cochin in India neem je best even een kijkje op CheapTickets.be! Hier vind je op eender welk moment de goedkoopste prijzen en de recentste promoties voor vluchten naar Cochin en diverse oorden in Azië. Je hoeft alleen maar te vergelijken tussen de beschikbare opties en een plaatsje te reserveren. Het kan niet makkelijker!

Maar dat is nog niet alles. Met ons handige flight alert system blijf je op de hoogte van de allernieuwste acties en promoties op tickets naar Cochin. Zo kan je altijd van de scherpste prijzen genieten!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be