Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Pune

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Pune

Vliegtickets Pune

Pune ligt in de staat Maharashtra, in het westen van India. Hoewel het niet de grootste stad van de staat is (dat is Mumbai), is Pune wel de culturele hoofdstad ervan.

Cultuur in Pune

Een leuke manier om kennis te maken met de interessante cultuur en geschiedenis van Pune is een bezoek aan één van de musea. Een grote verscheidenheid aan kunstobjecten is te vinden in het Raj Dinakar Kelkar Museum. Nog een aanrader is het Tribal Museum. Hier is veel te zien van de cultuur van verschillende gemeenschappen in de staat.

Andere leuke culturele bezienswaardigheden in Pune zijn het Aga Khan Paleis en de Parvati Tempel. Eén van de meest internationale attracties is het Osho Meditation Centre. Dit meditatiecentrum wordt ieder jaar door duizenden belangstellenden bezocht.

Voor het hele gezin

Pune heeft ook een aantal attracties die leuk zijn voor de hele familie. In het Katraj Slangenpark bijvoorbeeld, is een grote verzameling van ongeveer honderdzestig verschillende soorten slangen te zien. Er leven ook andere indrukwekkende reptielen, zoals krokodillen. Een bezoek aan dit park mag tijdens een vliegreis naar Pune niet ontbreken.

Vliegen naar Pune

Voor voordelige vliegtickets naar Pune moet je bij CheapTickets zijn. Dankzij onze vergelijkingstool zie je namelijk in één oogopslag alle beschikbare vluchten naar Pune. Zo kan je makkelijk vergelijken. Bovendien kan je het interessantste ticket meteen kopen via onze site. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 29°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee (INR).
  • Taal: India kent 23 officiële talen, waaronder het Sanskriet, het Engels en het Hindi. Pune ligt in de staat Maharashtra, waar het Marathi de officiële taal is.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegticket Pune

Naast goedkope vliegtickets naar Pune zijn er op CheapTickets ook hotelkamers en huurwagens te vinden. Deze kan je, net als de tickets, tegen de scherpste prijzen reserveren. Zoals je ziet hebben wij alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Pune. Neem dus snel een kijkje op onze site en voor je het weet ben je vertrokken.

Naar Pune vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Pune

Wist je dat je voor een vlucht naar Pune in India niet zo overdreven veel hoeft neer te tellen? Via CheapTickets.be kies je snel en gemakkelijk tussen de beschikbare vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Pune vliegen. Op deze manier betaal je nooit te veel! Bovendien houden we jou op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Pune via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De meest betrouwbare service, de laagste prijzen en de meest actuele informatie voor vluchten naar Pune of eender welke bestemming in India, vind je steeds via CheapTickets. Ontdek het vandaag nog en geniet van een fantastische reis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be