Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Bangalore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Bangalore

Bangalore

Vliegtickets Bangalore

Bangalore is de op drie na grootste stad van India en ligt in het zuiden van het land. Het is een drukke, bruisende metropool die zich vooral op het vlak van informatietechnologie snel ontwikkelt. Daarom wordt de stad ook soms 'Silicon Valley' genoemd. Er wordt gezegd dat Bangalore binnen afzienbare tijd de allergrootste stad van India zal zijn.

Boeiende bezienswaardigheden

Door de eeuwenoude geschiedenis en de rijke cultuur is er natuurlijk enorm veel te zien in Bangalore. Bezoek bijvoorbeeld het Government Museum, dat dateert van 1886. Het is één van de alleroudste musea van India. Je ontdekt er een enorme verzameling van oude munten, kunst en prehistorische artefacten. Maar Bangalore heeft nog veel meer te bieden. Naast prachtige monumenten, paleizen, tempels en andere historische bouwwerken kan je ook een bezoek brengen aan het aquarium of het planetarium. Je zal jezelf er geen moment vervelen!

Prachtige parken in Bangalore

De Lalbagh Botanische tuinen dateren van 1760. Hier vind je prachtige rozen en geneeskrachtige planten en kruiden. Bezoek tijdens je vliegreis naar Bangalore zeker ook Crystal Palace en Cubbon Park. Het park heeft een bibliotheek, aquarium, theater en museum.

Zoals overal in India hecht men hier veel belang aan film. Daarom zijn er ook een enorm aantal bioscopen, waar je films in het Hindi en in het Engels kan bekijken.

Vliegen naar Bangalore

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bangalore? Voor de aller voordeligste vliegtuigtickets naar India en tal van andere bestemmingen over de hele wereld kan je steeds terecht op CheapTickets.be. Hier kan je in een handomdraai de vliegtickets van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Vergelijk de vluchten naar Bangalore, maak een keuze en boek jouw goedkope vliegtickets via onze site. Was alles maar zo eenvoudig en voordelig als een reis boeken via CheapTickets.be!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 26°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India zijn maar liefst vijftien officiële talen, waaronder Engels, Hindi en Tamil.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Bangalore

Op CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Bangalore. Maar wist je dat je naast vliegtickets ook een huurauto en hotelovernachting via ons kan boeken? En voor een reis- of annuleringsverzekering kan je ook op CheapTickets rekenen. Net zoals de vliegtickets naar Bangalore vind je alles aan superscherpe tarieven. Kijk vandaag al eens op onze site en betaal nooit meer te veel voor de reis van jouw dromen!

Naar Bangalore vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Bangalore

Voor de voordeligste tickets naar Bangalore in India kan je altijd rekenen op CheapTickets! Hier vind je steeds de goedkoopste vliegtickets en de meest recente aanbiedingen naar Bangalore en zowat alle reisbestemmingen in Azië. Je hoeft enkel nog te vergelijken tussen de beschikbare vluchten. Het kan niet makkelijker!

Bovendien kan je via ons flight alert system altijd op de hoogte blijven van de nieuwste promoties op vliegtickets naar Bangalore. Met dit systeem profiteer je altijd van de scherpste prijzen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be