Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Delhi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonsopkomst bij de Taj Mahal

Vliegtickets Delhi

In het noorden van India liggen Delhi en New Delhi, twee steden die samen met verschillende kleinere steden één stedelijk gebied vormen. Delhi is het politieke, economische en culturele hart van India en is al eeuwen oud. New Delhi daarentegen, werd pas in 1931 officieel de hoofdstad van het land.

Een stad als geen ander

Om kennis te maken met het dagelijkse leven van de Indiërs moet je in de binnenstad zijn. Je komt er veel verkeer, riksja’s, paarden en zelfs koeien tegen op straat. De stad heeft een rijkdom aan fascinerende cultuur en afwisselende architectuur met moskeeën, tempels en vele andere prachtige gebouwen.

De allergrootste moskee van het hele land is de Jama Mashid. Een ander fascinerend gebouw is Qutab Minar. Met haar toren van ruim zeventig meter hoog, is het een indrukwekkend voorbeeld van de Islamitische cultuur. Daarnaast vind je in deze stad ook talloze musea. Tijdens een vliegreis naar Delhi is er dus voor ieder wat wils.

New Delhi

New Delhi is een hele andere stad; veel moderner, zakelijker en minder luidruchtig. Hier vind je wolkenkrabbers, winkelstraten en gebouwen van Engelse architectuur.

Vliegen naar Delhi

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Delhi? Voor de voordeligste vliegtuigtickets ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres! Je vindt er niet alleen vliegtickets naar Delhi, maar ook naar talrijke andere bestemmingen in India. Je hoeft dus echt niet verder te zoeken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer bedraagt 27°C. In de winter is het er gemiddeld 5°C.
  • Tijdsverschil:Het is er 4,5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rupee, (1 Rupee = 0,01828 Euro).
  • Taal: Hindi en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegtickets naar New Delhi

Voor goedkope vliegtickets moet je bij CheapTickets.be zijn. Je boekt er razendsnel de voordeligste vliegtuigtickets naar Delhi en andere bestemmingen. Ook hotelkamers en huurwagens zijn op onze site te vinden. We hebben dus alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Delhi.

Naar Delhi vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Delhi, nd

Een vlucht naar Delhi in India hoeft geen handenvol geld te kosten. Dankzij CheapTickets kan je altijd tegen de beste tarieven vliegen. Gebruik onze zoekfunctie om alle vluchten naar Delhi te vergelijken en de goedkoopste optie eruit te halen. Daarna kan je meteen een plaatsje reserveren via onze ticketshop. Zo eenvoudig is het!

Om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente kortingen op vliegtickets naar Delhi kan je ons flight alert system gebruiken. Zo kan je altijd van de scherpste prijzen profiteren. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be