Vlieg voordelig naar Aurangabad

Vliegtickets Aurangabad

Aurangabad ligt in de staat Maharashtra, ongeveer driehonderd kilometer van Mumbai, de grootste stad van India. Wie de stad wil bezoeken, kan dat het beste doen van oktober tot februari. Tijdens deze periode zijn de temperatuur het meest aangenaam. In de zomerperiode is het namelijk erg warm (meer dan 40°C!) en van juni tot september valt er veel regen.

Cultuur in Aurangabad

Aurangabad is een historische stad met een interessante cultuur. De vele bezienswaardigheden zijn daar nog het bewijs van, zoals Panchakki, een historische watermolen uit 1642 die werd gebruikt om graan te malen. In de omgeving zijn ook de Tempel van Grishneshwar en het Daulatabad Fort echte publiekstrekkers.

Hou je van musea? Breng dan een bezoek aan het Historisch Museum, waar verschillende exposities over de geschiedenis te zien zijn. Ook in het Archeologisch Museum vind je veel terug van het verleden van Aurangabad en de regio.

Wereldberoemde grotten

Andere populaire toeristische attracties in Aurangabad zijn de wereldberoemde grotten van Ajanta en Ellora. Deze tempels, die in rotssteen zijn uitgehakt, staan vanwege hun historische waarde op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bezoek aan deze tempels is tijdens een vliegreis naar Aurangabad zeker de moeite waard.

Vliegen naar Aurangabad

Droom je al langer van een vliegreis naar Aurangabad? Neem dan snel een kijkje op onze site. Hier vind je een handige zoekmachine om vliegensvlug alle vluchten naar Aurangabad te vergelijken. Zo kan je makkelijk de goedkoopste tickets vinden. Een plaatsje reserveren kan eveneens via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden, van maart tot juli, is het gemiddeld 29°C en kan de temperatuur gemakkelijk oplopen tot 40°C. De meeste regen valt in het regenseizoen, dat van juni tot september loopt. De winter is met een gemiddelde temperatuur tussen de 13°C en 24°C de beste tijd om Aurangabad te bezoeken.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België en in de winter is dat verschil 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee (INR).
  • Taal: van de vele duizenden talen in India zijn er vijftien talen officieel, waaronder het Engels, het Hindi en het Tamil.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

CheapTickets is een onafhankelijke prijsvergelijker voor vliegtickets, huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vliegvakanties. De goedkoopste vliegtickets naar Aurangabad kan je hier makkelijk vinden, alsook voordelige hotelkamers en huurwagens. Kijk op onze website en sta versteld van het grote aanbod tegen interessante tarieven.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Aurangabad

Voor een onvergetelijke vliegreis naar Aurangabad in India hoef je niet zo overdreven veel te betalen. Via CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen die naar Aurangabad vliegen. Op deze manier betaal je nooit meer te veel voor tickets! Bovendien houden we jou op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Aurangabad met ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De beste service, de scherpste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar Aurangabad vind je altijd op CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!