Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Chennai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Chennai

Chennai

Vliegtickets Chennai

Chennai is de op vier na grootste stad van India. Ze ligt in het zuidoosten van het land, in de deelstaat Tamil Nadu.

Indrukwekkende gebouwen

In Chennai vind je tal van gebouwen die herinneren aan de tijd van de Britse overheersing. Je vindt er onder meer standbeelden, kerken en andere gebouwen uit die tijd. Aanraders zijn de Universiteit van Chennai, het Centraal Station en het Chepauk Palace. Dit laatste bouwwerk is een typisch voorbeeld van de 19e-eeuwse Britse stijl. De 14e-eeuwse Santhome kathedraal is ook een bezoek waard tijdens je vliegreis naar Chennai.

Zon, zee en strand in Chennai

Omdat het in Chennai doorgaans warm en zonnig is, wordt de stad ook vaak bezocht door strandtoeristen. Het bekendste strand is Marina Beach. Dit is bovendien het langste strand van het land en is gelegen aan een helderblauwe zee. In de buurt vind je tevens een aquarium met tal van tropische vissen.

Indien je van slangen houdt, moet je zeker een bezoekje brengen aan het Guindy National Park! Naast slangen kan je hier ook andere reptielen zoals krokodillen en schildpadden zien.

Vliegen naar Chennai

Voor goedkope vliegtickets naar Chennai ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Je vindt hier de voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Vergelijk alle vluchten naar Chennai en kies de meest interessante optie. Daarna kan je via onze ticketshop onmiddellijk een plaatsje reserveren. Alles gebeurt online, je kan dus 24 uur per dag bij ons terecht. Neem vandaag nog een kijkje en betaal nooit meer te veel voor vliegtuigtickets naar Chennai en andere bestemmingen wereldwijd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 33°C. Tijdens de maanden maart t/m juni kan de temperatuur oplopen tot 40°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 19°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de Rupee. (1 Rupee = 0,01828 Euro.)
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste zijn het Hindi en het Engels. Chennai ligt in de provincie Tamil Nadu, waar Tamil wordt gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Op CheapTickets vind je veel meer dan voordelige tickets naar Chennai. Via onze site kan je zelfs een hotelkamer of huurwagen reserveren. Bovendien kan je ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Ook voor deze extra’s hanteren we steevast de beste tarieven. Neem dus snel een kijkje op onze site en ontdek hoe gemakkelijk het is om een complete vliegreis naar Chennai te boeken!

Naar Chennai vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Chennai

Voor een fantastische vliegreis naar Chennai in India hoef je niet zo gek veel neer te tellen. Via CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Chennai vliegen. Zo kan je makkelijk de goedkoopste tickets vinden.

Daarnaast kan je ons flight alert system gebruiken om up-to-date te blijven van de meest recente acties op vluchten naar Chennai. Goedkoop vliegen was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be