Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

India

Srinagar

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Srinagar

Srinagar

Vliegtickets Srinagar

Srinagar ligt in het noorden van India, in de staat Jammu en Kasjmir. De stad wordt vanwege de prachtige meren en parken ook wel de ‘Parel van de Kasjmir vallei’ genoemd.

Attracties en activiteiten

Het Angkor archeologisch park en de beboste gebieden die er rond liggen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en strekken Onder de bezienswaardigheden in de stad vallen verschillende oude tempels en moskeeën. Niet ver van Srinagar ligt Gulmarg, een schitterend skicentrum waar je naar hartenlust kan skiën of snowboarden. De meeste sneeuw valt in de maanden december tot april.

Schitterende natuur in Srinagar

In het centrum en de omgeving van Srinagar vind je een prachtige natuur met spectaculaire rivieren en meren. Bekend vanwege de vele woonboten zijn het Dal Meer en het Nagin Meer. Op ongeveer een half uur rijden van de stad ligt het grootste zoetwatermeer van India: het Wular Meer..

Srinagar staat ook bekend om haar mooie tuinen, waaronder de Gardens of Shalimar. Hier kan je heerlijk wandelen tussen de vele kleurrijke bloemen en prachtige fonteinen. Deze tuin is een bezoekje tijdens je vliegreis naar Srinagar meer dan waard.

Vliegen naar Srinagar

Een voordelige vlucht naar Srinagar? Die vind je zonder problemen op CheapTickets.be. Op onze site is het immers mogelijk om alle beschikbare vluchten te vergelijken. Zo kan je makkelijk het goedkoopste vliegticket naar Srinagar vinden. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 18°C en 31°C en in januari tussen de -2°C en 5°C
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de achttien officiële talen zijn het Engels en het Hindi het belangrijkst.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegticket Srinagar

Wil je naar een plaats vliegen met één van de mooiste stukjes natuur van India? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier vind je naast vliegtickets naar Srinagar ook hotelkamers en huurwagens tegen interessante prijzen. Voor een vliegreis naar Srinagar hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Naar Srinagar vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Srinagar

Voor een vlucht naar Srinagar in India hoef je niet zo overdreven veel te betalen. Via CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden tickets van alle luchtvaartmaatschappijen die naar deze stad vliegen. Hierdoor kom je nooit bedrogen uit! Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Srinagar via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De beste service, de voordeligste tarieven en de meest recente informatie voor vluchten naar Srinagar of een andere bestemming in India vind je gegarandeerd bij CheapTickets. Neem dus snel een kijkje op onze site!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be