Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Jaipur

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Jaipur

Vliegtickets Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van Rajasthan, een deelstaat in het noordwesten van India. De stad kent een warm klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 23°C en in juli 34°C.

Pink City

Eén van de populairste attracties in Jaipur is de oude stad die in 1728 werd opgericht. Vanwege de vele roze gekleurde huizen wordt het ook wel de Pink City genoemd. In dit gedeelte zijn verschillende interessante trekpleisters zoals het Hawa Mahal, één van de meest opvallende gebouwen in de stad.

Een andere bekende toeristische attractie is het City Palace, een paleizencomplex met prachtige tuinen en binnenplaatsen. Binnenin het museum zijn allerlei kunstobjecten en historische voorwerpen te bewonderen zoals wapens en traditionele kostuums. Je leert er ook veel bij over de voormalige heerser Maharaja Sawai Jai Singh.

Natuur in Jaipur

Heel wat toeristen die een vlucht naar Jaipur geboekt hebben, maken een uitstap naar het Sambahr Lake, het grootste zoutmeer van India. Hier leven vele vogelsoorten waaronder flamingo’s, ooievaars en pelikanen. Of breng een bezoek aan het Sariska Tiger Reserve, een groot natuurreservaat met historische bezienswaardigheden en vele katachtige zoals tijgers, luipaarden en moeraskatten.

Vliegen naar Jaipur

Droom je al langer van een vliegreis naar Jaipur in India? Dan heb je geluk. Op CheapTickets zijn namelijk heel wat goedkope vliegtickets te vinden. Je hoeft enkel een vertrekdatum te kiezen en de beschikbare vluchten naar Jaipur te vergelijken. Bovendien is onze ticketshop 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je kan dus altijd bij ons terecht voor voordelige tickets!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 23°C en in juli 34°C. In de maanden mei en juni kan de temperatuur gemakkelijk tot (ver) boven de 40°C stijgen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijke zijn het Hindi en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Meer dan vliegtickets naar Jaipur!

Wie dacht dat je op CheapTickets.be enkel vliegtuigtickets naar Jaipur vindt, is verkeerd. Via onze website kan je zelfs een hotelovernachting boeken of een huurwagen reserveren. Ook met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Kijk snel op onze site voor de laagste tarieven en meest recente aanbiedingen.

Naar Jaipur vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Jaipur

CheapTickets is dé expert op het vlak van goedkope vliegreizen. Zelfs voor vliegtickets naar Jaipur vind je hier gegarandeerd de beste tarieven. Vergelijk alle vluchten naar Jaipur en koop je ticket online in onze ticketshop. Hier kan je 24 uur per dag terecht!

Daarnaast kan je met behulp van ons flight alert system altijd op de hoogte blijven van de meest recente promoties op vluchten naar Jaipur en andere bestemmingen wereldwijd. Zo geniet je steevast van de scherpste prijzen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be