Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Nagpur

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de Orange City

Vliegtickets Nagpur

Nagpur ligt centraal in India, in de deelstaat Maharashtra. Nagpur is groot; er wonen meer dan 2,4 miljoen mensen. Naast de natuurlijke schoonheid in de omgeving heeft de stad talloze leuke attracties te bieden.

Attracties in Nagpur

Veel bezienswaardigheden hebben te maken met de cultuur en geschiedenis van Nagpur. Zo kan je een bezoekje brengen aan oude tempels en mooie forten. Eén van de belangrijkste forten van de stad is het Sitabuldi Fort uit 1857. Naast de hindoeïstische Balaji Tempel is ook de Sri Poddareshwar Ram Mandir van Nagpur een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Nagpur.

Natuur en recreatie

Ambazari Lake, niet ver van Nagpur, is een prachtige plek om te wandelen en te picknicken. Verder zijn er nog schitterende parken te vinden in de omgeving van de stad, waaronder het populaire Pench National Park. In dit grote natuurreservaat leven allerlei wilde dieren zoals bizons, tijgers en luipaarden.

Als je van tijgers houdt, kan je ook een bezoek brengen aan het National Park Tadoba. Dit is een beschermd natuurreservaat voor tijgers.

Vliegen naar Nagpur

Dankzij CheapTickets kan je nu eenvoudig goedkope vliegtickets naar Nagpur vinden. Je hoeft enkel een reisperiode te selecteren en de opties te vergelijken. Heb je een interessant ticket naar Nagpur gevonden? Boek dit dan via onze site. Alles gebeurt online, je kan dus 24 uur per dag bij ons terecht!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur:de temperatuur in juli ligt tussen de 25°C en 30°C en in januari tussen de 13°C en 29°C. Houdt er rekening mee dat de temperatuur in de zomermaanden gemakkelijk kan oplopen tot boven de 40°C. De wintermaanden zijn dan ook de meest aangename maanden voor een vakantie.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de meer dan achttien talen zijn het Engels en het Hindi het belangrijkst.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Nagpur

Op CheapTickets.be is veel meer te vinden dan goedkope vliegtickets naar Nagpur. Je vindt er zelfs hotelkamers en huurwagens. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Ook hier kunnen wij jou mee helpen. Neem dus snel een kijkje op onze website voor een compleet verzorgde vakantie.

Naar Nagpur vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Nagpur

Voor de voordeligste tickets naar Nagpur in India kan je altijd terecht bij CheapTickets! Je vindt er op eender welk moment de scherpste tarieven en de recentste promoties naar Nagpur en andere oorden in Azië. Vergelijk de opties en reserveren jouw vliegticket onmiddellijk via onze site. Niets is eenvoudiger!

Tenslotte kan je met ons flight alert system up-to-date blijven van de allernieuwste acties op vliegtickets naar Nagpur. Zo mis je nooit geen interessante promotie meer!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be