Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Mumbai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de Gateway of India

Vliegtickets Mumbai

Mumbai is met meer dan dertien miljoen inwoners de grootste stad van India. Ze heette tot 1995 officieel ‘Bombay’. Mumbai heeft na Hollywood de hoogste productie van films ter wereld en wordt daarom ook Bollywood genoemd.

Voor goedkope vliegtickets naar Mumbai in India moet je zeker eens een kijkje nemen op CheapTickets.be. Hier kan je de vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken. Duid een vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vluchten naar Mumbai. Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je via onze site onmiddellijk een ticket boeken. Het gebeurt allemaal online, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Neem vandaag nog een kijkje en betaal nooit meer te veel voor jouw vliegtickets!

Ontdek Mumbai

Mumbai is een stad van contrasten, niet alleen tussen rijk en arm maar ook tussen modern en traditioneel. Je vindt er zowel wolkenkrabbers als sloppenwijken. Deze interessante mix is een van de redenen waarom jaarlijks duizenden toeristen een vlucht naar Mumbai boeken.

Cultuur en geschiedenis

Een paar aanraders tijdens jouw vliegreis naar Mumbai zijn de Malabhar Hill, Victoria Station (CST) en de Gateway of India. Vooral bij deze laatste twee maak je kennis met de typische Britse koloniale bouwkunst. Mumbai heeft ook meerdere boeiende musea. Je vindt er onder meer het Prince of Wales Museum met kunst en archeologische vondsten uit heel India. Ook de Mani Bhawan, het vroegere huis van Ghandi, is een aanrader. Of neem een boottocht naar het nabije Elephanta en ontdek de boeiende grottempels op het eiland.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is (ongeveer) 33°C en tijdens de winter gemiddeld 20°C.
  • Tijdsverschil: Het is er 4,5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: De Roepie (100 Paisa).
  • Taal: In India worden verschillende talen gesproken. Het Hindi wordt gezien als de voertaal. In Bombay wordt ook Marathi gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Mumbai

Door via CheapTickets de prijzen van de verschillende airlines te vergelijken, vind je steeds de voordeligste vliegtickets naar Mumbai. Maar naast vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een hotelkamer of huurauto. Of ben je nog op zoek naar een geschikte reis- of annuleringsverzekering? Het kan allemaal bij CheapTickets.be. Neem vandaag nog een kijkje en voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Mumbai vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Mumbai, mh

Voordelige tickets naar Mumbai zijn makkelijker te vinden dan je misschien zou denken. Je hoeft simpelweg gebruik te maken van onze vergelijkingstool. Hiermee krijg je meteen een overzicht van alle vluchten naar Mumbai, inclusief prijzen. De goedkoopste optie haal je er dus makkelijk uit.

Om nog goedkoper te vliegen kan je ons flight alert system gebruiken. Zo mis je nooit geen interessante promotie op vluchten naar Mumbai.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be