Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Coimbatore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Coimbatore

Coimbatore

Vliegtickets Coimbatore

Coimbatore ligt in de zuidelijk gelegen deelstaat Tamil Nadu. De stad is met bijna één miljoen inwoners een van de grootste steden van deze Indiase staat. Naast het rijke culturele erfgoed en een overvloed aan attracties, is ook de grote verscheidenheid aan flora en fauna een trekpleister.

Culturele bezienswaardigheden

Coimbatore kent een lange geschiedenis waarin religie een belangrijke rol heeft gespeeld. Dat is onder andere te zien aan de vele oude tempels en moskeeën. De cultuur van de stad wordt ook weerspiegeld in de traditionele keuken met rijst. Erg typerend is dat veel gerechten op een bananenblad worden geserveerd.

Natuur in Coimbatore

Ook voor de natuur boeken heel wat toeristen een vlucht naar Coimbatore. In de omgeving van de stad zijn een aantal prachtige parken te vinden waaronder het Silent Valley National Park. Een interessante omgeving om wilde dieren, zoals olifanten, panters en herten te spotten is het Annamalai Wildlife Sanctuary. Dit natuurgebied is gemakkelijk vanuit Coimbatore te bereiken.

Rond Coimbatore zijn bovendien schitterende watervallen te bewonderen. Twee daarvan zijn de Vaideki Watervallen en de Sengupathi Watervallen. Deze plaatsen zijn erg populair om te wandelen en picknicken.

Vliegen naar Coimbatore

Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan snel en eenvoudig een vliegticket naar Coimbatore via CheapTickets. Omdat je op onze site alle beschikbare vluchten kan vergelijken, vind je zonder problemen de goedkoopste tarieven. Bovendien kan je in onze ticketshop meteen een ticket naar Coimbatore kopen. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 22,1°C en 24,7°C en in de winter tussen de 19,2°C en 32,2°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee (INR).
  • Taal: van de 23 officiële taal talen, worden het Engels en het Hindi het meest gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je voordelige vliegticket naar India!

Op CheapTickets.be vind je alles voor een onvergetelijke vliegreis naar Coimbatore. Zo bespaar je dus heel wat tijd. Boek jouw vliegticket naar Coimbatore via onze site en reserveer meteen een hotelkamer of huurwagen. Een reis- en annuleringsverzekering kan je er ook bijdoen.

Naar Coimbatore vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Coimbatore

Weet je al dat je voor een boeiende vliegreis naar Coimbatore in India niet zo gek veel hoeft neer te tellen? Met CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden tickets van alle airlines die naar Coimbatore vliegen. Hierdoor kom je nooit bedrogen uit! Bovendien houden we jou op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Coimbatore via ons handige flight alert system.

De beste service, de voordeligste tarieven en de meest recente informatie voor vluchten naar Coimbatore in Azië vind je gegarandeerd bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be