Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

India

Varanasi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Varanasi

Varanasi

Vliegtickets Varanasi

Varanasi ligt in het noordwesten van India en wordt gezien als de culturele hoofdstad van het land. Er zijn dan ook vele interessante bezienswaardigheden en attracties die je als bezoeker niet mag missen.

Prachtige tempels in Varanasi

Varanasi is een belangrijk bedevaartsoord. Er zijn ongeveer tweeduizend tempels in de stad te vinden! Eén van de belangrijkste tempels is de Kashi Vishwanath tempel, gewijd aan de Hindoeïstische God Shiva. Deze tempel heeft een hoge gouden toren en wordt daarom ook wel de Gouden Tempel genoemd.

Ontdek de Ghats

De zogenoemde ‘Ghats’ (trappen) aan de oevers van de rivier Ganges worden als de heiligste plaatsen in Varanasi beschouwd. Hier wordt as van de doden uitgestrooid en mensen komen er om zich te wassen en te mediteren.

Ook voor cultuurliefhebbers is een vlucht naar Varanasi interessant. Vlakbij de stad ligt het Archeologisch Museum Sarnath, waar je vele Boeddhistische beelden en andere Indiase kunstschatten kan bewonderen.

Vliegen naar Varanasi

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Varanasi, ben je aan het juiste adres. Hier kan je immers in 1-2-3 de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De voordeligste vlucht naar Varanasi haal je er makkelijk uit. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperaturen liggen tussen de 25°C en in de winter 27°C. In de maanden mei en juni kan de temperatuur tot boven de 40 °C stijgen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de Rupee.
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste zijn: Hindi en Engels. Madras ligt in de provincie Tamil Nadu, waar Tamil wordt gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Op CheapTickets.be is veel meer te vinden dan goedkope tickets naar Varanasi. Via onze site kan je zelfs een hotelovernachting vastleggen of een huurwagen reserveren. En heb je al aan een reis- of annuleringsverzekering gedacht? Bij ons vind je alles tegen de voordeligste tarieven!

Naar Varanasi vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Varanasi

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Varanasi in India kan je altijd rekenen op CheapTickets! Hier vind je steeds de goedkoopste prijzen van alle maatschappijen. Je moet enkel nog de opties vergelijken en een plaatsje reserveren. Zo eenvoudig is het!

Maar er is meer. Met behulp van ons flight alert system blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties op vliegtickets naar Varanasi. Zo betaal je nooit meer te veel voor de reis van jouw dromen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be