Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

India

Ahmedabad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ahmedabad

Ahmedabad

Vliegtickets Ahmedabad

Ahmedabad ligt in het westen van India, in de staat Gujarat. Ze is met zo’n 4,5 miljoen inwoners de grootste stad van deze staat. Er zijn veel attracties die gericht zijn op de geschiedenis en cultuur van de streek. Maar ook liefhebbers van natuur en wildlife komen tijdens een vliegreis naar Ahmedabad aan hun trekken.

Bezienswaardigheden in Ahmedabad

Ahmedabad heeft veel interessante plaatsen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de oude ommuurde stad met historische gebouwen. Een belangrijke attractie is de Sabarmati Ashram, de vroegere verblijfplaats van Mahatma Ghandi. Hier kom je alles te weten over de leer en het leven van deze wereldberoemde Indiase politicus

Ahmedabad heeft ook interessante musea, mooie tempels en moskeeën die je kan bezoeken. Een mooi voorbeeld is de oude en beroemde moskee van Siddi Sayyid, die in de 16e eeuw werd gebouwd.

Attracties

Ook voor gezinnen is een vlucht naar Ahmedabad interessant. De stad heeft namelijk een heleboel familieattracties, zoals de Kamla Nehru Zoo, een schitterende dierentuin bij het Kankaria meer. Op korte afstand van de stad ligt ook een tof waterpark: het Mahesana Water Park. Dit park behoort met haar vele attracties tot de grootste waterparken van het land.

Vliegen naar Ahmedabad

Wil je zelf deze prachtige stad ontdekken? Dan ben je aan het juiste adres. Op CheapTickets.be krijg je een overzicht van alle vluchten naar Ahmedabad in India. Vergelijk de opties en kies de interessantste vlucht eruit. Hierna kan je meteen een voordelig vliegticket naar Ahmedabad reserveren via onze site. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 23°C en 42°C en in de winter tussen de 15°C en 35°C.
  • Tijdsverschil: het is er 4,5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepie (100 Paisa).
  • Taal: er zijn 23 officiële talen, waaronder het Hindi en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

Ahmedabad is een interessante plaats om naar toe te vliegen. Kijk op CheapTickets.be voor de beste vluchten naar Ahmedabad en reserveer eenvoudig het goedkoopste vliegticket online. Ook voor compleet verzorgde reizen kan je een kijkje nemen op de website, want het aanbod van CheapTickets is zeer uitgebreid.

Naar Ahmedabad vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Ahmedabad

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Ahmedabad in India kan je altijd terecht bij CheapTickets! Bij ons vind je op elk moment de beste deals en de meest recente aanbiedingen naar Ahmedabad en diverse andere bestemmingen in Azië. Je dient enkel maar te vergelijken tussen de beschikbare vluchten en een plaatsje te reserveren. Niets is eenvoudiger!

Daarnaast houden we jou met behulp van het flight alert system altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Ahmedabad. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be