Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Port Blair

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Port Blair

Port Blair

Vliegtickets Port Blair

Port Blair is de belangrijkste stad op de Andamanen, een Indische eilandengroep in de Golf van Bengalen. De groep bestaat uit 350 eilanden, waarvan er maar enkele bewoond zijn.

Ontspannen strandvakantie

Lekker relaxen op het strand of een frisse duik nemen in de Golf van Bengalen kan vanwege het warme weer in principe het hele jaar door. De temperatuur in Port Blair ligt gemiddeld tussen de 25°C en 26°C! Duiken en snorkelen zijn vanwege de prachtige koraalriffen rond het eiland erg populair.

Ook voor andere recreatieve activiteiten biedt Port Blair mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een auto of scooter huren om het eiland Zuid-Andaman te verkennen. Of maak een tochtje met de boot naar één van de andere eilanden!

Attracties in Port Blair

Ook op cultureel vlak is een vlucht naar Port Blair de moeite waard. In het Antropologisch Museum vind je veel terug van de tradities van de oorspronkelijke eilandbewoners. En het Naval Marine Museum laat een mooie verzameling schelpen, koralen en vissen zien. Ook de Mini-Zoo, het Ghandi Park en de Sippighat Farm zijn populaire trekpleisters.

Vliegen naar Port Blair

Wil je zelf deze schitterende stad ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze site. Hier vind je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets naar Port Blair. Onze database bevat namelijk de actuele prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen. Zo kan je eenvoudig alle vluchten naar Port Blair vergelijken en de voordeligste optie eruit halen. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 26,1°C en in januari ongeveer 25,2°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels het belangrijkst.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegticket Port Blair

Vliegen binnen Europa of naar een verre bestemming? CheapTickets heeft een breed aanbod vluchten naar Port Blair en vele andere bestemmingen wereldwijd. Een selectie van het aanbod is al gemaakt, waardoor je razendsnel de scherpste prijzen hebt gevonden.

Vergelijk direct de meest actuele vliegtarieven op de website en boek in slechts enkele stappen online een goedkoop vliegticket of compleet verzorgde vakantie!

Naar Port Blair vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Port Blair

Voor de interessantste tickets naar Port Blair in India kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Je vindt er steeds de goedkoopste prijzen en de recentste aanbiedingen. Je hoeft alleen maar een keuze te maken tussen de beschikbare vluchten naar Port Blair en een plaatsje te reserveren. Het is eenvoudig en voordelig, dus waarom zou je nog wachten!

Geniet van een ontspannende vliegreis naar Port Blair, wetende dat je de laagste prijs hebt betaald. Wij wensen je alvast een leuke reis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be