Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Udaipur

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Udaipur

Udaipur

Vliegtickets Udaipur

Udaipur ligt in het westen van India, in de deelstaat Rajasthan. De stad is interessant vanwege het grote aanbod toeristische bezienswaardigheden en activiteiten. Door de vele meren wordt ze ook wel de ‘City of Lakes’ genoemd.

Cultuur en geschiedenis

Udaipur staat bekend om de vele prachtige paleizen. Het meest bekende is het 18e-eeuwse Lake Palace, het grootste paleizencomplex van Rajasthan. Maar Udaipur heeft nog vele andere mooie oude gebouwen waaronder forten, kathedralen en tempels. De Jagdish Temple in het centrum van de stad is ook een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Udaipur.

Een populair museum is het Bhartiya Lok Kala Museum. Hier is een mooie collectie kleding, muziekinstrumenten, poppen en andere traditionele voorwerpen te vinden.

Natuur en wildlife in udaipur

Udaipur heeft prachtige meren en schitterende parken. In de Gulab Bagh & Zoo vind je niet alleen een mooie rozentuin, maar ook een dierentuin met wilde dieren zoals tijgers en luipaarden. Meer wildlife is te vinden in het Kumbhalgarh Wildlife Sanctuary, een groot wildpark dat ook bekend staat om haar indrukwekkende natuur.

Vliegen naar Udaipur

Droom je al langer van een vliegreis naar Udaipur? Kijk dan eerst even op CheapTickets voor de meest voordelige vliegtickets. Zo kan je tegen een interessante prijs deze prachtige stad ontdekken. Bovendien kan je via onze website in vier eenvoudige stappen een ticket naar Udaipur kopen. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 28,8°C en 38,3°C en in januari tussen de 11,6°C en 28,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er 4,5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee.
  • Taal: er zijn 23 officiële talen, waaronder het Engels en het Hindi./li>
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Udaipur

Op CheapTickets.be kan je eenvoudig een goedkoop vliegticket online boeken. De meest voordelige vluchten naar Udaipur zijn voor jou geselecteerd, zodat je in een handomdraai de meest interessante vliegreis kan boeken. Goedkoop vliegen is dus een fluitje van een cent!

Naar Udaipur vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Udaipur

Wist je al dat je voor een fantastische vliegreis naar Udaipur in India niet zo gek veel hoeft neer te tellen? Via CheapTickets.be kies je snel en gemakkelijk tussen de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen die naar Udaipur vliegen. Hierdoor geniet je steeds van de beste tarieven! Bovendien houden we jou geïnformeerd over de recentste aanbiedingen op vluchten naar Udaipur met ons superhandige flight alert system.

De beste service, de scherpste tarieven en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je gegarandeerd bij CheapTickets.be. Neem dus snel een kijkje naar ons uitgebreide aanbod!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be