Aan het laden...
Een moment a.u.b.

India

Goa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Goa

Vliegtickets Goa

Goa is een klein staatje aan de westkust van India en erg populair bij toeristen. Er zijn mooie stranden en een aantal prachtige toeristische attracties, zoals tempels, kerken en forten.

Stranden

Met uitzondering van de maanden juni tot en met september is het droog en zonnig in Goa. Bovendien ligt de gemiddelde temperatuur het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C. De stranden van Goa worden dan ook als één van de meest aantrekkelijke stranden van India gezien. Bij het strand liggen vele restaurants en winkels en je kan er prima zonnebaden en watersporten.

Cultuur in Goa

Vele interessante bezienswaardigheden zijn te vinden in Old Goa. Wereldberoemd is de basiliek van Born Jesus met de graftombe van de heilige Francis Xavier. Een andere belangrijke trekpleister is de kerk St. Francis van Assisi met muurschilderingen over het leven van deze heilige.

Het Bhagwan Mahavir Wildlife Sanctuary is ook een bezoek waard tijdens je vliegreis naar Goa. In dit enorme natuurreservaat is een groot aantal wilde, exotische dieren te zien zoals olifanten, luipaarden en apen. Bovendien liggen hier spectaculaire watervallen en een 13e-eeuwse tempel.

Vliegen naar Goa

Voor goedkope vliegtickets naar Goa moet je bij CheapTickets zijn. Onze database bevat de actuele vluchtinformatie van alle maatschappijen. Hierdoor kan je makkelijk de voordeligste vlucht naar Goa vinden. Maak een keuze en boek jouw ticket rechtstreeks op onze site. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de Rupee. (1 Rupee = 0,01828 euro.)
  • Taal: in India worden meer dan 18 talen gesproken. De twee belangrijkste zijn: Hindi en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegticket Goa

De beste tarieven voor vluchten naar Goa en andere vakantiebestemmingen zijn te vinden bij CheapTickets. Hier kan je altijd profiteren van het meest voordelige aanbod vliegtickets, hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Voor een voordelige vliegreis naar Goa hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Naar Goa vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Goa

Voor de voordeligste tickets naar Goa in India kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Op onze website vind je op elk moment de mooiste deals en de meest recente promoties naar Goa en zowat alle oorden in Azië. Je hoeft alleen te vergelijken tussen de beschikbare vluchten en een plaatsje te reserveren via de site.

Om nog goedkoper naar Goa te vliegen, kan je ons flight alert system gebruiken. Hiermee blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Goa. Zo betaal je nooit meer teveel voor een vliegticket.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be