Vlieg voordelig naar Amritsar

Vliegtickets Amritsar

Amritsar ligt in het noordwesten van India, vlakbij de grens met Pakistan. Deze stad met meer dan 1,5 miljoen inwoners is het centrum van de Sikh religie en vooral bekend omwille van de Gouden Tempel.

Spiritueel centrum

Amritsar is het culturele en spirituele centrum van het Sikhisme, dat in de 16e eeuw werd opgericht door de Goeroe Nanak Dev. De meeste aanhangers van dit geloof, dat is gebaseerd op één God en tien leermeesters, wonen in het noorden van India.

Middenin het centrum van Amritsar ligt de belangrijkste plaats van de Sikh religie: de Sri Harmandir Sahib. Deze ‘Gouden Tempel’, zoals het in de volksmond wordt genoemd, staat open voor bezoekers, zodat je hier het prachtige interieur kan bewonderen en de dagelijkse ceremonies kan bijwonen.

Hindoeïstische tempels en musea

Amritsar heeft ook andere culturele bezienswaardigheden, zoals de vele hindoeïstische tempels in en rond de stad. Hou je van musea? Breng dan een bezoek aan het Maharaja Ranjit Singh Museum in het voormalig paleis van de vroegere koning Maharaja. Hier zie je een mooie collectie schilderijen, wapens, harnassen en oude munten. Een bezoek aan dit museum mag tijdens een vliegreis naar Amritsar niet ontbreken!

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Amritsar

Goedkope vliegtickets naar Amritsar vind je snel een eenvoudig via CheapTickets.be. Je hoeft enkel een vertrekdatum te kiezen. Hierna tonen we jou meteen een overzicht van alle vluchten naar Amritsar. Vergelijk, maak een keuze en boek jouw tickets via onze site. Vliegen naar Amritsar is dus een fluitje van een cent!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 30,2°C en in januari ongeveer 11,6°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in België, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels met meest belangrijk.
    In Amritsar wordt vooral Punjabi gesproken. Ook het Hindi, het Urdu en het Engels komen voor.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar India!

CheapTickets is één van de grootste online vliegticketspecialisten. Doordat we dagelijks de tarieven van de vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen verzamelen, ben je altijd op de hoogte van de meest actuele prijzen. Goedkope vliegtickets naar Amritsar zijn via onze vergelijkingstool makkelijk gevonden.

Maar ook hotelovernachtingen en huurwagens kan je via CheapTickets reserveren. Je kan zelfs via onze site een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. We hebben alles in huis voor een zorgeloze vliegreis naar Amritsar!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Amritsar

Wist je dat je voor een onvergetelijke vliegreis naar Amritsar in India niet zo gek veel hoeft neer te tellen? Met CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden tickets van de verschillende airlines die naar Amritsar vliegen. Hierdoor geniet je steeds van de beste tarieven! Bovendien houden we jou op de hoogte van de recentste promoties voor vluchten naar Amritsar via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De beste service, de laagste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je steeds bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!