Vlieg voordelig naar Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong

Hong Kong is een Speciale Administratieve Regio (SAR) die zich bevindt in China. Het gebied bestaat uit wel 236 eilanden! Droom je al langer van een reis naar deze fantastische bestemming? Boek je vliegtickets en ontdek de traditionele Chinese cultuur en het prachtige decor van een buitengewone wereldstad.

The Peak in Hong Kong

In 7 minuten rij je met een speciale tram naar de allerhoogste bergtop van Hong Kong, ‘The Peak’. Van op een hoogte van meer dan 500 meter ontdek je een indrukwekkend panorama van de stad. The Peak staat in Hong Kong symbool voor welstand en aanzien.

Chinese attracties

Tijdens een vliegreis naar Hong Kong zijn er ook een heleboel culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Po Lin Monastry met de grootste onoverdekte bronzen Boeddha ter wereld. De Man Mo Temple en Ten Thousand Buddhas Monastery zijn ook een bezoek waard. Bovendien worden er in Hong Kong jaarlijks tal van festivals gehouden waar je de sfeer van de Chinese cultuur kan ervaren. Deze zijn een waar feest voor het oog!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Hong Kong

Op CheapTickets.be zijn namelijk een heleboel goedkope vliegtickets naar Hong Kong te vinden. Selecteer een vertrekdatum en wij tonen je een handig overzicht met alle beschikbare vluchten. Bovendien kan je op onze site onmiddellijk een ticket naar Hong Kong boeken. Ontdek dus snel ons uitgebreide aanbod!

De beste deals voor een vliegticket, vakantie of hotel naar Hong Kong SAR in China boek je bij CheapTickets.be. Op onderstaande pagina lees je meer informatie over deze populaire bestemming.

CheapTickets.be

Goedkope vliegtickets boeken naar Hong Kong SAR, China

Een goedkope vlucht, huurwagen of hotel voor Hong Kong SAR, China boek je via CheapTickets.be. De tickets voor de vliegreis reserveer je snel en gemakkelijk via deze website. Wij bieden een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen (inclusief low-cost) voor duizenden bestemmingen wereldwijd.

Goedkope vakanties en hotels boeken in Hong Kong SAR, China

Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annulatieverzekering af te sluiten. Zo ben je meteen helemaal klaar om op vakantie te vertrekken.