Vlieg voordelig naar Japan

Vliegtickets Japan

Wil je op vakantie in het land van de rijzende zon? Dan moet je bij CheapTickets.be zijn. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk de goedkoopste vlucht naar Japan vindt. Bekijk ons aanbod en je zal zien dat onze vliegtickets naar Japan helemaal niet zo duur zijn. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Welkom in Tokyo

Bezoek zeker het bruisende Tokyo. Hier zijn allerlei leuke winkels te vinden. Ook het imposante Keizerlijk Paleis en de mooie Meiji Tempel zijn in deze stad gelegen. Voor een mooi uitzicht moet je de 634 meter hoge Skytree bezoeken. Heb je met de kinderen een vliegreis naar Japan geboekt? Dan is er Tokyo Disneyland. En vergeet niet dat Japan nog andere leuke steden heeft, zoals Osaka, Kyoto en Fukuoka.

Tips voor jouw vakantie in Japan

Alle bezienswaardigheden in Japan opsommen is onbegonnen werk. Maar we kunnen je wel een aantal tips geven. Zo zijn het prachtige Himeji Kasteel, de Fuji vulkaan en de Boeddhistische tempel Kinkaku-ji aanraders. Ook de Hiroshima Memorial trekt heel wat bezoekers aan. Tijdens een vliegreis naar Japan zal je tevens genieten van de heerlijke Japanse keuken, met verse sushi, sashimi, thee en sake. Bezoek nadien een Japans badhuis om helemaal tot rust te komen.

Ontdek alle bestemmingen in Japan

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkoop reizen

De meeste mensen denken dat een vliegreis naar Japan handenvol geld kost. Maar dan kennen ze CheapTickets.be nog niet. Op onze website vind je niet alleen goedkope vliegtickets naar Japan, maar ook hotels en huurauto’s. Zo ben je meteen klaar om op vakantie te vertrekken.

CheapTickets.be

Goedkope vliegtickets boeken naar Japan

Een goedkope vlucht, huurwagen of hotel voor Japan boek je via CheapTickets.be. De tickets voor de vliegreis reserveer je snel en gemakkelijk via deze website. Wij bieden een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen (inclusief low-cost) voor duizenden bestemmingen wereldwijd.

Goedkope vakanties en hotels boeken in Japan

Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annulatieverzekering af te sluiten. Zo ben je meteen helemaal klaar om op vakantie te vertrekken.