Vlieg voordelig naar Tokyo

Vliegtickets Tokyo

De hoofdstad van Japan is een bruisende stad met meer dan 8.5 miljoen inwoners. Je zal jezelf hier geen moment vervelen, want er valt van alles te beleven. Het is een echte wereldstad met ontzettend veel bezienswaardigheden, historische gebouwen en spectaculaire pretparken.

Bezienswaardigheden

In Tokyo vind je een ruim aanbod aan culturele attracties zoals oude tempels en paleizen, musea, markten, festivals en nog veel meer. Een paar van de bekendste trekpleisters zijn het Nationaal Museum, de tempel Asakusa Kannon en de Toren van Tokyo. Maar ook het Keizerlijk Paleis, in het hart van de stad, is zeker een bezoekje waard tijdens een vliegreis naar Tokyo.

Disneyland in Tokyo

Deze wereldstad is uiterst geschikt voor een bezoek met kinderen. Je vindt er namelijk tal van pret- en amusementsparken. Eén van de beroemdste entertainmentparken ter wereld is Disneyland Tokyo. Maar ook Tokyo Dome City is een must-see, met haar indrukwekkende Spa en talrijke shop- en eetgelegenheden.

Vliegen naar Tokyo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tokyo? Bij CheapTickets.be kan je terecht voor de voordeligste tarieven. Vergelijk de vluchten naar Tokyo van alle luchtvaartmaatschappijen en boek de goedkoopste optie via onze site.

Algemene reisinformatie Japan

  • Temperatuur: tijdens de zomermaanden bedraagt de gemiddelde temperatuur 25°C. In de winter is het er gemiddeld 4°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het 7 uur later dan in België, in de winter 8 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Japanse Yen.
  • Taal: de officiële taal is het Japans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Tokyo

Zin om te gaan shoppen in één van de beroemdste winkelsteden ter wereld? Op CheapTickets.be vind je beslist de voordeligste vliegtuigtickets naar Tokyo! Ook voor vliegtickets naar andere topbestemmingen kan je bij ons terecht. Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen. Voor goedkope tickets naar Tokyo moet je echt niet verder zoeken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tokyo

Voor de voordeligste tickets naar Tokyo in Japan kan je altijd terecht bij CheapTickets.be! Je vindt er op eender welk moment de scherpste tarieven en de meest actuele aanbiedingen. Je hoeft alleen een keuze te maken tussen de beschikbare vluchten naar Tokyo en een plaatsje te reserveren. Het kan niet makkelijker!

Bovendien zorgt ons flight alert system ervoor dat je nooit geen interessante promoties op vluchten naar Tokyo mist. Zo kan je altijd van de beste tarieven profiteren.