Je ticket naar een spontane break

De populairste last minutes vind je bij CheapTickets.be

Toch op het laatste moment nog even een citytripje? Of heb je twee weken verlof en wil je de zon opzoeken? Last minutes kunnen goedkoper uitvallen. Dus check het gewoon, ook als je denkt dat je te laat bent!

Coronavirus reisadvies

Het coronavirus heeft de wereld (helaas) nog steeds in haar greep. Daarom raden wij aan om, voordat je op reis gaat, altijd het actuele reisadvies voor jouw bestemming te bekijken.

Wat is een last minute?

Een last minute vliegticket is een ticket dat je boekt kort voor vertrek. Dat kan twee weken, een aantal dagen of zelfs één dag zijn. Het voordeel hiervan is dat je daarna lekker snel op vakantie kan. Last minutes zijn voor sommige bestemmingen goedkoper dan tickets die langer voor vertrek geboekt worden. Het nadeel is dat je weinig tijd hebt om te beslissen en te vergelijken.

Populairste last minute vliegtickets binnen Europa

Een last minute vliegticket naar Barcelona, Ibiza of Malaga? Op CheapTickets.be vind je altijd de beste prijs. Benieuwd naar de populairste last minute vliegtickets binnen Europa? Wij hebben onze top bestemmingen in een handig overzichtje gezet!
Bekijk alle last minutes binnen Europa >>

Populairste last minute vliegtickets buiten Europa

Plots zin in een verre reis of exotische plannen? Op dit moment is er buiten Europa helaas niet veel mogelijk door het coronavirus. Echter, kan je altijd onze reisadvies pagina in de gaten houden voor de actuele status van een land waar jij heen wilt.

Onze favoriete last-minute bestemmingen

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice