Je ticket naar een spontane break

De populairste last-minutes: onze tips

Toch op het laatste moment nog even een stedentripje? Moeten de vrije dagen nog op voor het einde van het jaar en wil je de zon opzoeken? Last-minutes kunnen heel voordelig uitvallen. Dus check het gewoon, ook als je denkt dat je te laat bent!

Nu populair

Wat is een last-minute?

Een last-minute vliegticket is een ticket dat je boekt kort voor vertrek. Dat kan twee weken, een aantal dagen of zelfs één dag zijn. Het voordeel hiervan is dat je daarna lekker snel op vakantie kan. Last-minutes zijn voor sommige bestemmingen goedkoper dan tickets die langer voor vertrek geboekt worden. Het nadeel is dat je weinig tijd hebt om te beslissen en te vergelijken.

>> Bekijk meer veelgestelde vragen over last-minutes

Populairste last-minutes binnen Europa

Ga je last-minute naar Barcelona, Madrid of Málaga? Op CheapTickets.be vind je die ene goede deal altijd en overal. Benieuwd naar de populairste last-minutes binnen Europa? Wij helpen je vast een handje.
Bekijk alle last-minutes binnen Europa >>

Populairste last-minutes buiten Europa

Plots zin in een verre reis of exotische plannen? Ook voor verre bestemmingen zijn er last minute deals te vinden! Bekijk de populairste last-minutes voor bestemmingen buiten Europa.
Bekijk alle last-minutes buiten Europa >>

Onze favoriete last-minute bestemmingen

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice