Vlieg voordelig naar Cambodja

Vliegtickets Cambodja

Ben je die klassieke vakantiebestemmingen beu? Boek dan een vlucht naar Cambodja in Azië. Je zal op slag verliefd worden op dit schitterende land – en misschien ook op onze scherpe prijzen. CheapTickets.be heeft namelijk de goedkoopste tickets naar Cambodja op een rijtje gezet. Je moet ze enkel nog vergelijken en een plaatsje reserveren.

Tempels en pagodes

Een vliegreis naar Cambodja is niet compleet zonder een bezoek aan de mysterieuze Angkor Wat tempel. Dit is het grootste religieuze monument ter wereld. Het werd in de 12e eeuw gebouwd door de Khmer koning Suryavarman II. Er zijn nog tientallen andere tempels en pagodes te vinden doorheen Cambodja. Ook populair is het Koninklijk Paleis in Phnom Penh.

Cambodjaanse geschiedenis

Cambodja kende een woelig verleden. De Choeung Ek, een massagraf met slachtoffers van Khmer Rouge, is dan ook een belangrijke plaats voor de inwoners. Vergeet niet om het Tuol Sleng Genocidemuseum te bezoeken. Dit museum vertelt je meer over deze donkere periode in de Cambodjaanse geschiedenis.

Ontdek alle bestemmingen in Cambodja

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Natuur en ontspanning in Cambodja

Eén ding is zeker: Cambodja heeft een schitterende natuur. Je vindt er mooie stranden, jungles met brede rivieren en uitgestrekte rijstvelden. Er is geen leukere manier om deze natuurpracht te ontdekken dan van op de rug van een olifant. ‘Elephant trekking’ is immers erg populair bij toeristen.

Goedkope vliegtickets Cambodja

Goedkope vluchten naar Cambodja vormen slechts een klein onderdeel van ons aanbod. Via onze website kan je tevens een leuk hotel boeken. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering? Ook hiervoor hoef je niet verder te zoeken. Plan jouw vliegreis naar Cambodja op CheapTickets.be en ontdek onze interessante aanbiedingen.

CheapTickets.be

Goedkope vliegtickets boeken naar Cambodja

Een goedkope vlucht, huurwagen of hotel voor Cambodja boek je via CheapTickets.be. De tickets voor de vliegreis reserveer je snel en gemakkelijk via deze website. Wij bieden een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen (inclusief low-cost) voor duizenden bestemmingen wereldwijd.

Goedkope vakanties en hotels boeken in Cambodja

Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annulatieverzekering af te sluiten. Zo ben je meteen helemaal klaar om op vakantie te vertrekken.