Vlieg voordelig naar Siem Reap

Vliegtickets Siem Reap

Siem Reap, de derde grootste stad van Cambodja, ligt in het noorden van het land. In vergelijking met andere steden leeft Siem Reap vooral van het toerisme en dat heeft alles te maken met de nabijheid van het tempelcomplex Angkor. Maar ook in de stad zelf zijn er een aantal interessante musea en historische gebouwen te bezichtigen.

Angkor

Het Angkor archeologisch park en de beboste gebieden die er rond liggen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en strekken zich uit over ongeveer 400 km2. De stad en de tempel Angkor Wat en de Bayontempel bij Angkor Thom dateren uit de 12e eeuw en behoren tot de meest indrukwekkende tempelcomplexen ter wereld.

Cultuur

Er zijn ook verschillende musea te bezoeken in Siem Reap. Om alles te weten te komen over het Khmer-rijk kan je terecht in het Nationale Museum. Voor meer informatie over de verschillende soorten mijnen die tijdens de oorlog gebruikt werden, is er het Mijnmuseum.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Goedkope vliegtickets Siem Raep

Plan je een vliegreis naar Siem Reap in Cambodja en ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan op CheapTickets.be! Je vindt er steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Op onze site kan je namelijk in enkele eenvoudige stappen de vluchtopties van de verschillende aanbieders vergelijken. Vergelijk de vluchten naar Siem Reap, maak een keuze en boek jouw goedkope vliegtickets via onze site. Je kan er terecht 24 uur op 24 en 7 dagen op 7!

Algemene reisinformatie Cambodja

  • Temperatuur: gedurende het hele jaar ligt de gemiddelde temperatuur er tussen de 31°C en 36°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Riel.
  • Taal: de officiële taal is het Khmer.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop vliegen naar Siem Reap

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Siem Reap in Cambodja ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Dankzij onze vergelijkingstool kan je namelijk erg goedkoop vliegen naar deze topbestemming. Wens je naast vliegtickets ook een huurwagen en hotelovernachtingen te reserveren? Geen probleem! Op CheapTickets vind je alles voor een onvergetelijke vliegreis naar Siem Reap. Kijk snel op onze site en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Siem Reap

Wist je dat je voor een fantastische vliegreis naar Siem Reap in Cambodja niet zo gek veel hoeft te betalen? Via CheapTickets.be kies je eenvoudig tussen de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen die naar Siem Reap vliegen. Op deze manier betaal je nooit meer te veel! Bovendien houden we jou geïnformeerd over de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Siem Reap via ons superhandige flight alert system.

De beste service, de laagste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je steeds bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Other flights Cambodja