Vlieg voordelig naar Phnom-Penh

Vliegtickets Phnom-Phen

Phnom-Phen is met meer dan 1,3 miljoen inwoners de hoofdstad van Cambodja. De stad heeft vele interessante musea en indrukwekkende gebouwen zoals tempels en paleizen.

Bezienswaardigheden Phnom-Phen

Naast een heerlijk warm klimaat dat het hele jaar tussen de 32°C en 34°C ligt heeft Phnom-Penh vele mooie bezienswaardigheden, zoals koloniale gebouwen. Eén van de grootste trekpleisters is het Koninklijk Paleis, in het centrum van de stad. Hier bevindt zich ook de bekende zilveren pagode, die Wat Preah Keo wordt genoemd.

Museum

Loop ook eens binnen bij één van de musea die nog herinneren aan de cultuur en bewogen geschiedenis van het land. Het Tuol Sleng museum is gehuisvest in een voormalige gevangenis, waar tijdens het Pol Pot regime vele martelingen plaatsvonden. Het museum heeft een indrukwekkende verzameling met onder andere vele foto’s en schedels.

Een echte must is een bezoekje aan één van de vele markten in Phnom Penh. Hier vind je vele verschillende producten: van lokaal handwerk en antiek, tot verse groenten en fruit.

Algemene reisinformatie Cambodja

  • Temperatuur: de temperaturen liggen het hele jaar tussen de 32°C en 34°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België en in de winter is er een tijdsverschil van zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Riel.
  • Taal: de officiële taal is het Khmer.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Phnom-Penh

Wie voor de laagst mogelijke tarieven naar Phnom-Penh wil vliegen, boekt een vliegticket op CheapTickets.be. Hier vind je een uitgebreid aanbod van de goedkoopste vluchten naar vakantiebestemmingen over de gehele wereld. CheapTickets.be heeft ook dagelijks de beste aanbiedingen voor voordelige hotelovernachtingen, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Online boeken is snel, eenvoudig en altijd het meest voordelig!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Phnom-Penh

Voor de interessantste tickets naar Phnom-Penh in Cambodja kun je altijd rekenen op CheapTickets.be! Het juiste adres voor altijd de goedkoopste tickets en de actuele promoties naar Phnom-Penh en zowat alle reisbestemmingen in Azië. Je hoeft enkel te kiezen tussen de beschikbare vluchten en je kan je voordelige vliegtickets ook meteen vastleggen via de website. Niets is eenvoudiger!

Ervaar een ontspannende trip naar Phnom-Penh, in de kennis dat je niet te veel betaald hebt en blijf altijd up-to-date in verband met de meest recente aanbiedingen via ons handige flight alert system!

Other flights Cambodja