Vlieg voordelig naar China

Vliegtickets China

China is een droombestemming die dichterbij is dan je denkt. Dankzij de goedkope vliegtickets naar China kan je voordelig de rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden van dit land ontdekken. Er is zoveel te zien en te beleven dat heel wat toeristen meteen een tweede bezoekje plannen.

Ontdek Beijing en Sjanghai!

Een groot deel van de vluchten naar China gaan naar Beijing en Sjanghai. Deze steden zijn echte trekpleisters voor toeristen. Beijing (Peking) staat bekend voor het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en het Zomerpaleis. Daarnaast zijn er een heleboel traditionele tempels en winkeltjes te vinden.

In tegenstelling tot Beijing is Sjanghai veel moderner. Het is het grootste businesscentrum van het land, wat zich vertaalt in een prachtige skyline met gigantische wolkenkrabbers.

Niet te missen in China

Geef je ogen de kost tijdens een vliegreis naar China. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de indrukwekkende Chinese Muur, die meer dan 5000 km lang is. Het terracotta leger van Qin Shihuangdi, het stenen woud van Kunming en de diverse pagodes zijn tevens de moeite waard. Vergeet zeker niet om een natuurreservaat of dierentuin te bezoeken; daar kan je kennis maken met de schattige pandaberen.

Ontdek alle bestemmingen in China

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 0,00 - € 25,00 dossierkosten, evt. bagagekosten, reis- en annulatieverzekering. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkoop vliegen naar China

Voor veel mensen is dit Oosterse land een schijnbaar onbereikbare bestemming. Nochtans hoeft een vlucht naar China helemaal niet duur te zijn. Op onze website vind je namelijk altijd de goedkoopste vluchten naar China, zodat je snel en voordelige deze topbestemming kan ontdekken!

CheapTickets.be

Goedkope vliegtickets boeken naar China

Een goedkope vlucht, huurwagen of hotel voor China boek je via CheapTickets.be. De tickets voor de vliegreis reserveer je snel en gemakkelijk via deze website. Wij bieden een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen (inclusief low-cost) voor duizenden bestemmingen wereldwijd.

Goedkope vakanties en hotels boeken in China

Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annulatieverzekering af te sluiten. Zo ben je meteen helemaal klaar om op vakantie te vertrekken.