Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

China

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar China

Vliegtickets China

China is een droombestemming die dichterbij is dan je denkt. Dankzij de goedkope vliegtickets naar China kan je voordelig de rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden van dit land ontdekken. Er is zoveel te zien en te beleven dat heel wat toeristen meteen een tweede bezoekje plannen.

Op vakantie naar China

Geef je ogen de kost tijdens een vliegreis naar China. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de indrukwekkende Chinese Muur, die meer dan 5000 km lang is. Het terracotta leger van Qin Shihuangdi, het stenen woud van Kunming en de diverse pagodes zijn tevens de moeite waard. Vergeet zeker niet om een natuurreservaat of dierentuin te bezoeken; daar kan je kennis maken met de schattige pandaberen.

Populairste bestemmingen China

Auto huren in China?

China is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.be! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute door de omgeving van Beijing voor je uit.

Ontdek alle bestemmingen in China

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

De Chinese keuken

Gelukkig blijft er dankzij onze goedkope vluchten naar China genoeg geld over om te proeven van de heerlijke Chinese specialiteiten. China heeft een erg veelzijdige keuken waar vaak rijst, sojascheuten en lente-ui gebruikt wordt. Elke regio heeft haar eigen specialiteiten die het proberen waard zijn.

Daarnaast heeft China een belangrijke theecultuur die men bijna tot een kunstvorm heeft verheven. Je kan deze traditionele theecultuur zelf ontdekken door tijdens je vliegreis een van de traditionele theehuizen te bezoeken.

China bezoeken

Elk jaar ontvangt China bijna 100 miljoen toeristen! Het is zelfs de 3e meest bezochte bestemming ter wereld. Tijdens je reis door China zijn er enorm veel bezienswaardigheden die je kan bekijken. Ga zeker eens kijken naar het terracotta leger en bezoek uiteraard de Chinese muur. Verder is er de prachtige Li-rivier met indrukwekkende uitzichten over het Karst-gebergte bij Yangshuo. Geniet van prachtige uitzichten over de Longshen rijstterrassen en de prachtige ijssculpturen bij Harbin.

Ontdek Beijing en Sjanghai!

Een groot deel van de vluchten naar China gaan naar Beijing en Sjanghai. Deze steden zijn echte trekpleisters voor toeristen. Beijing (Peking) staat bekend voor het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en het Zomerpaleis. Daarnaast zijn er een heleboel traditionele tempels en winkeltjes te vinden.

In tegenstelling tot Beijing is Sjanghai veel moderner. Het is het grootste businesscentrum van het land, wat zich vertaalt in een prachtige skyline met gigantische wolkenkrabbers.

Goedkoop vliegen naar China

Voor veel mensen is dit Oosterse land een schijnbaar onbereikbare bestemming. Nochtans hoeft een vlucht naar China helemaal niet duur te zijn. Op onze website vind je namelijk altijd de goedkoopste vluchten naar China, zodat je snel en voordelige deze topbestemming kan ontdekken!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be