Vlieg voordelig naar Xian

Vliegtickets Xian

Xian is de hoofdstad van de Chinese provincie Shaanxi en was ooit de hoofdstad van China. Deze oude stad ligt aan het oostelijke eindpunt van de Zijderoute, aan de rivier de Wei He. Xian is één van de oudste steden van China en heeft dan ook tal van boeiende historische bezienswaardigheden.

Xian: een bruisende stad

Tijdens een vliegreis naar Xian is er voor elk wat wils! Zo zijn er prachtige historische gebouwen, musea, parken en shops. De Bell Tower, de City Wall, de Great Mosque en de Big Wild Goose Pagoda zijn waarschijnlijk de bekendste trekpleisters en stuk voor stuk een bezoek waard.

Indrukwekkende musea

In het Shaanxi Museum kom je meer te weten over het verleden van Xian en Shaanxi. Het museum toont niet minder dan 300.000 voorwerpen. Ook het Museum van Qin Terra-cotta Warriors and Horses is ronduit spectaculair. Het stelt één van de allerbelangrijkste archeologische vondsten uit de 20e eeuw tentoon.

In Xian zijn er ook mooie parken en tuinen met meertjes en pagodes - ideaal voor een wandeling met het ganse gezin. Maar je vindt er ook verschillende themaparken zoals Tang Paradise, dat geïnspireerd is op de Tang-dynastie.

Vliegen naar Xian

Plan je een vliegreis naar Xian en ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Xian en tal van andere bestemmingen over de hele wereld zit je goed bij CheapTickets.be. Hier kan je de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken op één centrale plek.

Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk ze, maak een keuze en boek jouw goedkope vliegtickets rechtstreeks via de site. Het is supergemakkelijk!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur 32°C en in januari 5°C.
  • Tijdsverschil: het is in Xian zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (officieel: Renminbi; RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Xian

Boek jouw voordelige vliegtuigtickets naar Xian in enkele eenvoudige stappen via CheapTickets.be. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een huurauto en een hotelkamer. Voor een reis- en annuleringsverzekering zit je ook goed bij CheapTickets. Dit kan allemaal, net als onze vliegtickets, tegen supervoordelige voorwaarden. Ontdek het zelf en betaal nooit meer te veel voor jouw droomreis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Xian

Wist je al dat je voor een vlucht naar Xian in China niet zo overdreven veel hoeft te betalen? Met CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden vliegtuigtickets van alle maatschappijen die naar Xian vliegen. Zo geniet je steeds van de beste tarieven! Bovendien houden we jou geïnformeerd over de meest actuele aanbiedingen voor vluchten naar Xian via ons handige flight alert system.

De meest betrouwbare service en de scherpste prijzen voor tickets naar Xian vind je steeds bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!