Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

China

Beijing

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar wandelen over de Chinese Muur

Beijing

Vliegtickets Beijing

Beijing is de hoofdstad van China en een wereldstad met talrijke historische trekpleisters. Het is een bruisende stad die nooit verveelt en is daarom een uitgebreid bezoek waard tijdens een rondreis door China.

Bezienswaardigheden Beijing

Tijdens een vliegreis naar Beijing mag een bezoek aan de Verboden Stad niet ontbreken. In dit uitgestrekte domein met prachtige paleizen en schitterende tuinen woonde vroeger de Chinese keizer. De beroemdste trekpleister is natuurlijk de 6.500 kilometer lange Chinese Muur, één van de zeven wereldwonderen.

Adembenemende tempels

In het oudste deel van de stad vind je de Hemeltempel, een uitgebreid tempelcomplex. Hier bevindt zich de Hal van het Oogstoffer, hét symbool van de stad. Het is een indrukwekkend bouwwerk met rode muren en gouden decoraties. Deze tempel is een uitstekend voorbeeld van de architectuur uit de tijd van de Ming-dynastie.

Vliegen naar Beijing

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Beijing? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres! In een mum van tijd geven wij je een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Duid jouw vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt alle beschikbare vluchten naar Beijing te zien. Onze database is altijd up-to-date, waardoor je steeds de meest recente ticketprijzen kan ontdekken.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt ongeveer 30°C. In de wintermaanden is het er ongeveer 2°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: Chinees. Er wordt beperkt Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Beijing

Ben je op zoek naar de voordeligste vliegtuigtickets naar Beijing in China? Dan hoef je echt niet verder te zoeken! Op CheapTickets.be is een overzicht van alle beschikbare vluchten te vinden. Zo kan je makkelijk vergelijken en de goedkoopste tickets naar Beijing vinden. Bovendien kan je via onze site in vier eenvoudige stappen een plaatsje reserveren. Een vlucht boeken is dus een fluitje van een cent!

Naar Beijing vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Beijing

Ben je van plan om een vlucht naar Beijing te boeken? Kijk dan eerst op CheapTickets.be. Zo kan je heel wat tijd en geld besparen. Dankzij onze zoekmachine kan je immers de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen makkelijk vergelijken. De goedkoopste tickets naar Beijing zijn dus snel gevonden.

Om op de hoogte te blijven van de meest recente acties en promoties op vluchten naar Beijing en andere bestemmingen in Azië kan je ons flight alert system gebruiken. Hiermee geniet je altijd van de beste prijzen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be