Vlieg voordelig naar Guilin

Vliegtickets Guilin

Guilin is een grote toeristische stad in het zuiden van China. Er zijn talloze redenen om naar Guilin te gaan. Naast een aantal interessante bezienswaardigheden, staat de stad bekend om het unieke landschap met rivieren, meren, bamboebossen, rotsformaties en bergen.

Natuur

Om de natuurlijke schoonheid in de omgeving te ontdekken, kan je best een boottocht maken over de rivier Li. Natuurlijk kan je er ook mooie wandelingen maken of er actief op uit trekken met de mountainbike. Zelfs kajakken en raften behoort tot de mogelijkheden.

Breng ook zeker een bezoek aan de beroemde Rietfluitgrotten tijdens je vliegreis naar Guilin. In deze imposante druipsteengrotten zijn prachtige stalactieten en stalagmieten te zien.

Bezienswaardigheden Guilin

In Guilin zelf zijn ook allerlei attracties zoals het groots opgezette Museum van Guilin, waar je alles te weten komt over de cultuur van de stad en de regio. Andere mooie bezienswaardigheden zijn het Jingjiang Paleis en het theater, waar dagelijks vele voorstellingen te zien zijn. Het Seven Star Park is het grootste park van de stad en heeft een aantal populaire attracties zoals een dierentuin.

Vliegen aar Guilin

Als je op zoek bent naar goedkope tickets naar Guilin dan ben je aan het juiste adres. Op CheapTickets.be vind je namelijk een overzicht van alle beschikbare vluchten zodat je niet langer de websites van alle maatschappijen hoeft af te schuimen. Handig, niet? Een voordelige vlucht naar Guilin boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 28°C en in de winter gemiddeld 9°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur later dan in België, in de winter zeven uur..
  • Munteenheid: de Chinese Yuan/Renminbi.
  • Taal: de officiële taal is het Mandarijn.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Meer dan tickets naar Guilin

Op CheapTickets.be vind je veel meer dan goedkope vliegtickets naar Guilin. Via onze site kan je zelfs een huurwagen of hotelkamer reserveren. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij je helpen! Wij hanteren steevast erg scherpe prijzen, zodat je nooit meer te veel betaalt voor een vliegreis naar Guilin.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Guilin

Voor de goedkoopste tickets naar Guilin in China kan je altijd rekenen op CheapTickets.be. Onze database bevat immers de actuele vluchtinformatie van alle maatschappijen. De voordeligste vluchten naar Guilin kan je er makkelijk uithalen. Met CheapTickets bespaar je dus tijd en geld!

Bovendien hebben we een superhandig flight alert system ontwikkeld. Hiermee word je onmiddellijk op de hoogte gebracht van de nieuwste aanbiedingen op vliegtickets naar Guilin. Zo profiteer je altijd van de scherpste prijzen!