Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

China

Nanchang

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Nanchang

Nanchang

Vliegtickets Nanchang

Nanchang is een rivierhavenstad in het zuidoosten van China. De stad is met ongeveer vier miljoen inwoners de hoofdstad van de provincie Jiangxi. Nanchang is bovendien het economisch, politiek, cultureel en wetenschappelijk centrum van de regio.

Geschiedenis

De geschiedenis van Nanchang gaat terug tot ongeveer 200 v Chr. Op het People’s Square, één van de grootste nationale openbare pleinen, is het Jiangxi Provinciaal Museum te vinden. Het museum heeft meer dan 100.000 stukken in haar collectie en toont aan de hand van archeologische vondsten en kunstobjecten de interessante cultuur en geschiedenis van de stad. Een bezoek aan dit museum is dus een must tijdens een vliegreis naar Nanchang.

Cultuur in Nanchang

Nanchang heeft vele interessante bezienswaardigheden zoals tempels, monumenten en paleizen. Eén van de meeste bezochte attracties is het Tengwang Ge Xu Paviljoen, dat in 658 werd gebouwd. Het Paviljoen dient voor culturele doeleinden en heeft winkels en een theehuis. Sommige trekpleisters zijn met de boot te bereiken zoals het bloemeneiland Baihua Zhou.

Nanchang heeft een fascinerende omgeving met meren, rivieren en parken. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Breng dan een bezoek aan het Zhongzheng Jieshi Park, een groot groen gebied in het centrum. In de dierentuin van Nanchang kan je bovendien vele inheemse dieren bewonderen zoals de panda.

Vliegen naar Nanchang

Plan je een vliegreis naar Nanchang? Neem dan eerst een kijkje op CheapTickets.be. Hier kan je in enkele seconden de goedkoopste tickets naar Nanchang vinden. Je kan zelfs via onze site een plaatsje reserveren!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 30°C en in januari gemiddeld 5°C.
  • Tijdsverschil: is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees, wat bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je tickets naar Nanchang

CheapTickets is dé expert op het vlak van goedkope vliegtickets. Bij ons kan je namelijk alle vluchten naar Nanchang vergelijken en zo gemakkelijk de voordeligste optie vinden. Heb je een interessant ticket gevonden? Reserveer dit dan online via onze site. Betalen kan in vier eenvoudige stappen via bancontact of een kredietkaart. Bovendien hebben wij alle nodige licenties en verzekeringen in huis. Je kan dus zonder zorgen bij ons een vliegticket naar Nanchang boeken.

Naar Nanchang vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Nanchang

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Nanchang in China kan je altijd terecht op CheapTickets.be! Op onze site vind je altijd de goedkoopste prijzen en de nieuwste promoties voor vluchten naar Nanchang en andere oorden in Azië. Bovendien is onze ticketshop altijd open. Het kan niet makkelijker!

Dankzij CheapTickets geniet je dus steeds van de scherpste prijzen voor een vliegreis naar Nanchang. Zo blijft er extra budget over voor een gezellige restaurantbezoek of een interessante excursie.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be