Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Guangzhou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Guangzhou

Guangzhou

Vliegtickets Guangzhou

Guangzhou is een miljoenenstad in het zuiden van China en is gelegen aan de oevers van de Parelrivier. Sinds 2005 is het één van de vijf nationale centrale steden en het is ook een belangrijke wereldhaven.

Qingping Markt

In Guangzhou zijn ongelooflijk veel markten. De allerbekendste is waarschijnlijk de Qingping Markt, met zo’n tweeduizend kramen die onder meer kruiden, specerijen en thee verkopen. Daarnaast worden er ook honden, katten, slangen, wasberen en andere dieren verkocht om op te eten!

Tempels in Guangzhou

Zoals overal in China zijn er ook in deze stad tal van oude tempels te bezichtigen. De Tempel van de Zes Waringinbomen dateert van 537 en is één van de allerbekendste tempels in China. Wat opvalt aan deze tempel zijn de verschillende kleuren en ook de drie grote, koperen beelden.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Guangzhou

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guangzhou? Kijk dan zeker eens op CheapTickets.be! Hier vind je altijd de voordeligste vliegtuigtickets. Je kan er namelijk de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een ticket naar Guangzhou gevonden? Boek dit dan rechtstreeks via onze site.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 33°C en tijdens de winter is het er gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het zes uur later dan in België, in de winter is dat zeven uur.
  • Munteenheid: de Renminbi (1 Euro is 10,33 CNY).
  • Taal: het Kantonees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Guangzhou

Je weet al dat je voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Guangzhou altijd terecht kan bij CheapTickets.be. Maar wist je dat er naast vliegtickets bij ons ook hotelovernachtingen en huurauto’s te vinden zijn? Bovendien helpen wij jou ook met het afsluiten van de gepaste reis- of annuleringsverzekering. Alles gebeurt tegen de voordeligste tarieven. Neem snel een kijkje op onze site en ontdek ons uitgebreide aanbod met bestemmingen over de hele wereld!

Naar Guangzhou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Guangzhou

Voor de voordeligste tickets naar Guangzhou in China kan je altijd bij ons terecht! Hier vind je steeds de goedkoopste prijzen en de nieuwste promoties voor vluchten naar Guangzhou en zowat alle bestemmingen in Azië. Je kan zelfs via onze site een plaatsje reserveren!

Geniet van een ontspannende vliegreis naar Guangzhou, wetende dat je de voordeligste prijs hebt betaald. Zo blijft er extra budget over voor een leuke uitstap of een toffe souvenir.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be