Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Shenyang

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Shenyang

Shenyang

Vliegtickets Shenyang

Provinciehoofdstad Shenyang ligt in het noordoosten van China, in Liaoning. De stad is vooral vanwege de vele historische en culturele bezienswaardigheden een grote toeristische trekpleister. Ook op het gebied van natuur zijn er een aantal mooie attracties te ontdekken.

Bezienswaardigheden Shenyang

Veel bezienswaardigheden zoals tempels, pagodes, graftombes en de oude stadsmuren, herinneren aan de lange geschiedenis van Shenyang. Een grote toeristische trekpleister is het Shenyang Imperial Palace uit 1625, het tweede grootste paleizencomplex van China. Dit paleis heeft zowel cultureel als historisch gezien een belangrijke waarde.

Op het gebied van musea heeft Shenyang het grootste stoomlocomotievenmuseum van het land. In het Steam Engine Museum kan je een grote verzameling oude nationale en internationale locomotieven bewonderen.

Gezinsattracties

Een populaire attractie voor jong en oud is Holland-dorp. Hier kan je een overzicht zien van de (replica’s van) belangrijkste gebouwen in Nederland, zoals het Vredespaleis in Den-Haag en het Amsterdam Centraal Station. Een ander leuk uitstapje tijdens een vliegreis naar Shenyang is een bezoek aan de botanische tuinen. Hier vind je meer dan 1700 soorten planten!

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Shenyang

Bezoek deze prachtige stad tegen een interessante prijs dankzij CheapTickets. Hier vind je namelijk een heleboel goedkope vliegtickets naar Shenyang. Vergelijk alle opties en reserveer een plaatsje via onze site in vier eenvoudige stappen. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 24,7°C en in januari ongeveer -11°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Shenyang

Op CheapTickets.be kan je eenvoudig de tarieven van vliegtickets naar steden wereldwijd met elkaar vergelijken. Ook de goedkoopste tickets naar Shenyang kan je hier makkelijk vinden. Bovendien kan je in enkele stappen via onze site een plaatsje reserveren.

Wist je trouwens dat je op CheapTickets.be ook huurwagens en hotelovernachtingen kan vinden? Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je via onze site afsluiten. Je vindt dus alles voor een zorgeloze vakantie op één plaats!

Naar Shenyang vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Shenyang

Voor de voordeligste vliegtickets naar Shenyang in China kan je altijd bij ons terecht! Hier vind je steeds de beste deals en de recentste promoties van alle luchtvaartmaatschappijen. Zoek de meest interessante vlucht naar Shenyang en boek jouw voordelige vliegtickets rechtstreeks via onze website. Het kan niet makkelijker!

Beleef een zalige vliegreis naar Shenyang, wetende dat je de laagste prijs hebt betaald en blijf permanent up-to-date in verband met de meest recente aanbiedingen door middel van het handige flight alert system!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be