Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Fuzhou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Fuzhou

Vliegtickets Fuzhou

Fuzhou ligt in het zuidoosten van China en is met zo’n 2,2 miljoen inwoners de hoofdstad van de provincie Fujian. De stad heeft een nieuw gedeelte met hoogbouw, winkels en hotels en een oud gedeelte met mooie bezienswaardigheden.

Geschiedenis

Veel van het verleden van Fuzhou is terug te vinden in het oude deel van de stad. Wandel lekker rond in de smalle straatjes met oude huizen en markten en proef de sfeer van vroeger! Een andere manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad is het provinciaal museum in Xihu Park.

Er zijn verschillende oude tempels te bewonderen in Fuzhou. Enkele van de mooiste zijn te vinden op de Yushan Hill, een berg in het centrum van de stad. Hier vind je de Witte Pagode, het symbool van de stad.

Natuur in Fuzhou

Zelfs voor natuurliefhebbers is een vlucht naar Fuzhou interessant. Een leuke plek om te ontspannen is West Lake, een prachtig meer met verschillende eilanden. Niet ver van de stad ligt Mount Wuyishan. Deze berg staat bekend om de schitterende natuur en een grote diversiteit aan bloemen en planten.

Vliegen naar Fuzhou

Goedkope vliegtickets naar Fuzhou? Die vind je snel en gemakkelijk bij CheapTickets. Wij verzamelen de vluchtinformatie van alle maatschappijen zodat je eenvoudig een overzicht van alle vluchten naar Fushou krijgt. Bovendien kan je via onze site meteen een plaatsje reserveren. Een vliegreis naar Fuzhou boeken was dus nog nooit zo eenvoudig!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 28,6°C en in januari 10,5°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Fuzhou

Vlieg naar Fuzhou in China met CheapTickets.be. Zo ben je 100% zeker van de voordeligste tarieven. Naast tickets naar Fuzhou vind je hier ook huurwagens en hotelkamers tegen scherpe prijzen. We bieden zelfs reis- en annuleringsverzekeringen aan. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en sta versteld van ons uitgebreide aanbod!

Naar Fuzhou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Fuzhou

Wist je al dat je voor een onvergetelijke vliegreis naar Fuzhou in China niet zo overdreven veel hoeft neer te tellen? Via CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de aangeboden vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Fuzhou vliegen. Op deze manier kom je nooit bedrogen uit!

Bovendien houden we je geïnformeerd over de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar Fuzhou met ons superhandige flight alert system. Hiermee profiteer je altijd van de beste deals!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be