Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

China

Ningbo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ningbo

Vliegtickets Ningbo

Ningbo is een havenstad in het zuidoosten van China en heeft ongeveer vijf miljoen inwoners. Archeologische vondsten bewijzen dat de geschiedenis van de stad teruggaat tot ongeveer 4800 v Chr. Ze is dan ook één van de oudste steden van het land.

Cultuur in Ningbo

Bij een cultureel dagje Ningbo mogen de indrukwekkende boeddhistische tempels niet ontbreken. Twee aanraders zijn de prachtige Tiantong Tempel en de indrukwekkende Baogue Tempel.

Een groot en modern museum dat je kan bezoeken is het Ningbo Museum. Naast geschiedenis en cultuur vind je hier een collectie bamboe snijwerk, een traditionele ambacht uit de Ming en Qing Dynastie. Tenslotte mag ook het Ningbo Tianyi Pavilion Museum niet op je to-do lijstje ontbreken.

Tai Lake

Vlakbij Ningbo liggen een aantal meren waaronder het Tai Lake, één van de grootste zoetwatermeren van het land. Hier kan je genieten van een schitterend landschap met een grote diversiteit aan bloemen en planten. Vanwege de vele vissoorten in het meer is dit de ideale plaats om van de heerlijke traditionele gerechten met garnalen en witvis te proeven.

Vliegen naar Ningbo

Goed nieuws voor iedereen die deze prachtige Chinese stad wil bezoeken. Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets naar Ningbo. Wij verzamelen de vluchtinformatie van alle maatschappijen op één pagina zodat je makkelijk kan vergelijken. De voordeligste vlucht naar Ningbo haal je er dus eenvoudig uit.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 28°C en in januari gemiddeld 4,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Ningbo

Betrouwbaar en goedkoop het voordeligste vliegticket naar Ningbo boeken? CheapTickets heeft al jarenlang ervaring met het aanbieden van online reizen. Door de samenwerking met vliegtuigmaatschappijen kunnen wij jou altijd de beste tarieven aanbieden.

Gebruik onze vergelijkingstool om snel de voordeligste vlucht naar Ningbo te vinden en boek jouw vliegreis direct en eenvoudig online! Naast vluchten vind je op onze site ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties.

Naar Ningbo vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Ningbo

Voor de voordeligste vliegtickets naar Ningbo in China neem je best even een kijkje op CheapTickets.be! Je vindt er steeds de scherpste tarieven van alle maatschappijen. Heb je een interessante vlucht naar Ningbo gevonden? Ga dan naar onze ticketshop en reserveer een plaatsje in vier eenvoudige stappen.

Bovendien blijf je dankzij ons flight alert system altijd up-to-date van de nieuwste actieprijzen voor tickets naar Ningbo en andere bestemmingen ter wereld. Zo geniet je altijd van de beste deals.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be