Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

China

Dunhuang

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Dunhuang

Dunhuang

Vliegtickets Dunhuang

De historische stad Dunhuang ligt langs de legendarische Zijderoute in het noordwesten van China. Deze oasestad ligt in de Gobi-woestijn en trekt daardoor veel bezoekers aan. Dunhuang is vooral bekend van de grottempels, waaronder de Mogao-grotten.

Mogao-grotten

De prachtige stenen grotten bij Dunhuang (maar liefst 492!) zijn een absolute must. De meest beroemde zijn de Mogao-grotten, die dateren van de 4e eeuw. Binnenin deze boeddhistische tempelgrotten zijn prachtige muurschilderingen en beelden te vinden. Ook bijzonder zijn de 50.000 door monniken geschreven manuscripten, die in 1900 werden ontdekt.

Shoppen

Dunhuang is niet alleen vanwege haar historische attracties een populaire toeristische stad. Je kan er ook prima winkelen. Op de markten en in de winkeltjes is veel handwerk en ambachtelijk werk zoals sieraden, tapijten, beelden en kleding te vinden. Populaire souvenirs zijn de beeldjes van kamelen. Deze dieren hebben een belangrijke rol in de handelskaravaan.

Vlakbij Dunhuang is een waar natuurfenomeen te vinden. Middenin de woestijn ligt namelijk een meer. Deze wordt vanwege haar halve maanvorm ook wel het ‘Crescent Lake’ genoemd.

Vliegen naar Dunhuang

Droom je al langer van een vliegreis naar Dunhuang? Dan ben je aan het juiste adres. Met behulp van onze zoekmachine kan je snel alle vluchten naar Dunhuang vergelijken. Zo kan je zonder problemen het goedkoopste ticket vinden. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 24,7°C en in januari ongeveer -9,3°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur later dan in België, in de winter zeven uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chinese Yuan/Renminbi.
  • Taal: de officiële taal is het Chinees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Dunhuang

Supersnel de scherpste prijzen voor vluchten naar Dunhuang vinden? Een complete vliegvakantie, een hotelkamer of een huurauto boeken? Dat kan allemaal via CheapTickets.be. In een paar eenvoudige stappen boek je een volledige vliegreis naar Dunhuang. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Naar Dunhuang vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Dunhuang

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Dunhuang in China neem je best even een kijkje op CheapTickets.be! Hier vind je altijd de scherpste prijzen en de meest recente promoties voor vluchten naar Dunhuang en andere bestemmingen wereldwijd. Bovendien kan je via onze site meteen een plaatsje reserveren. Onze ticketshop is 24 uur per dag open!

Daarnaast blijf je met ons flight alert system altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Dunhuang. Je betaalt dus nooit meer te veel voor een vliegticket.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be