Vlieg voordelig naar Qingdao

Vliegtickets Qingdao

Qingdao ligt in het westen van China, aan de Gele Zee. Ze is met een totale bevolking van zeven miljoen inwoners een echte miljoenenstad. Qingdao is een leuke stad voor iedereen die de Chinese cultuur beter wilt leren kennen. Naast culturele attracties kan je hier ook genieten van rust en natuur in de parken.

Parken

Eén van de populairste parken is het Lu Xun Gongyuan Park, dat vernoemd is naar de Chinese schrijver Lu Xun. In dit grote park heb je een prachtig uitzicht over de zee. Er is tevens een museum gevestigd met het werk van Lu Xun. Een andere aanrader is het Sun-Yat-sen Park, het grootste park van Qingdao. Hier kan je allerlei kleurrijke exotische planten en bloemen ontdekken.

Cultuur in Qingdao

Wil je wat van de plaatselijke cultuur opsnuiven tijdens je vliegreis naar Qingdao? Bezoek dan de lokale Jimo markt in het centrum. Loop ook even binnen bij het Qingdao Museum. Dit museum heeft een collectie van meer dan 50.000 relikwieën, waardoor je een goed beeld krijgt van de geschiedenis van de stad. Een bezoek aan de Boeddhistische tempel Zhanshan mag ook niet ontbreken.

In de omgeving van Qingdao zijn een aantal mooie tempels te bezoeken, zoals de Tempel van Huayan Si en de Taiping Gong tempel. Deze laatste ligt op Mount Laoshan, een grote berg die bekend staat om de geneeskrachtige kruiden die er groeien.

Vliegen naar Qingdao

Voor vliegtickets naar Qingdao tegen een scherpe prijs moet je bij CheapTickets zijn. Wij hebben namelijk een handige vergelijkingstool ontwikkeld waarmee je vliegensvlug de tarieven van alle maatschappijen naast elkaar kan leggen. De goedkoopste tickets naar Qingdao heb je dus snel gevonden.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 23,8°C en in januari gemiddeld -0,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Khmer.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Qingdao

Op CheapTickets.be vind je de laagste prijzen voor vluchten naar Qingdao en andere populaire vakantiebestemmingen. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen kunnen wij jou 24 uur per dag en 7 dagen per week de laagste tarieven aanbieden.

Niet alleen vluchten maar ook hotels, huurauto’s en vliegvakanties behoren tot het aanbod van CheapTickets. We hebben dus alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Qingdao!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Qingdao

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar goedkope vliegtickets naar Qingdao. Op CheapTickets.be kan je in enkele muisklikken de prijzen van alle airlines naast elkaar leggen. Zo kan je makkelijk de beste prijzen vinden. Heb je een interessant ticket naar Qingdao gevonden? Boek dit dan meteen via onze ticketshop.

Daarnaast kan je ons flight alert system gebruiken om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Qingdao. Met behulp van dit systeem geniet je dus altijd van de scherpste tarieven en de beste deals.