Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Wenzhou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Wenzhou

Wenzhou

Vliegtickets Wenzhou

Wenzhou ligt in het zuidoosten van China, aan de Qiantang Rivier, bij de Oost-Chinese Zee. Deze grote havenstad met meer dan 1,4 miljoen inwoners is een belangrijk cultureel centrum van de provincie Zhejiang.

Cultuur in Wenzhou

Wenzhou is een oude stad waarvan de geschiedenis duizenden jaren teruggaat. De stad heeft in de loop der tijd een eigen cultuur weten te ontwikkelen. Dit komt vooral door haar ligging tussen bergen en zee, waardoor er weinig contact was met andere steden. Een echte must tijdens een vliegreis naar Wenzhou is het museum in de oude Xingqing Tempel.

Natuur

Ook de omgeving van Wenzhou is absoluut de moeite waard. De bergen, zee, meren, rivieren en watervallen trekken veel bezoekers naar de stad. Een populaire omgeving voor ontspanning is het Wuyanling Natural Reserve. In dit natuurpark zijn talloze bloemen, planten en vogels te bewonderen.

Een andere topattractie in Wenzhou is de omgeving rond de Nanxi Rivier (Nanxi River Scenic Area). In deze omgeving zijn prachtige watervallen en andere natuurlijke schoonheden te zien. Historische bezienswaardigheden en oude dorpjes zijn er ook te vinden.

Vliegen naar Wenzhou

Droom je al langer van een vliegreis naar Wenzhou? Kijk dan snel op CheapTickets.be. Dankzij onze vergelijkingstool vind je in een handomdraai de goedkoopste tickets naar Wenzhou. Goedkoop vliegen is dus makkelijker dan je denkt!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 27°C en in januari gemiddeld 7,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen. In Wenzhou wordt het Wu (dialect) gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Wenzhou

CheapTickets.be is een online reiswinkel met vliegtickets en vluchten naar Wenzhou en andere steden. Wij bieden altijd de voordeligste tarieven, zodat je zo goedkoop mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming kan vliegen.

Online boeken gaat heel eenvoudig en supersnel. Omdat onze database continue bijgewerkt wordt, vind je hier altijd de meest actuele prijzen voor vliegtickets naar Wenzhou.

Naar Wenzhou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Wenzhou

op CheapTickets.be! Hier vind je op elk moment de goedkoopste tickets en de nieuwste actieprijzen naar Wenzhou en diverse oorden in Azië. Vergelijk de beschikbare vluchten naar Wenzhou en koop een ticket online via onze site. Niets is eenvoudiger!

Geniet van een fantastische vliegreis naar Wenzhou tegen een interessante prijs dankzij CheapTickets. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be