Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Yantai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Yantai

Vliegtickets Yantai

Yantai is een stad in de Chinese provincie Shandong. Ze heeft meer dan 6,5 miljoen inwoners en ligt aan de Gele Zee. De stad heeft een interessante cultuur, een rijke geschiedenis en vele aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals eeuwenoude tempels.

Musea in Yantai

Een groot deel van de Chinese wijn wordt geproduceerd in Yantai. In het centrum bevindt zich dan ook het Yantai Changyu Wine Cultural Museum. Het museum laat de geschiedenis van de lokale wijn en de wijncultuur in China zien. Naast de eeuwenoude wijnkelder kan je de wijnproeverij bezoeken voor een heerlijk glaasje wijn.

Een ander interessant museum dat je niet mag missen is het Yantai Museum. Het museum ligt in één van de mooiste en grootste tempels van de stad en toont vele oude voorwerpen en artefacten uit de lokale geschiedenis en cultuur.

Strand

Ook strandliefhebbers komen tijdens een vliegreis naar Yantai aan hun trekken. De stad is namelijk een populaire badplaats. De gemiddelde jaartemperatuur is 14°C en in de zomer kan de temperatuur gemakkelijk oplopen tot 30°C. Yantai heeft kilometerslange zandstranden die zich uitstekend lenen voor leuke outdoor activiteiten, zoals zwemmen en kiting.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Yantai

Wil je zelf deze prachtige stad verkennen? Boek dan een vliegticket naar Yantia via CheapTickets. Zo geniet je altijd van de beste tarieven. Dankzij onze zoekmachine is het vinden van goedkope tickets naar Yantai namelijk een fluitje van een cent!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 14°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur later dan in België, in de winter zeven uur.
  • Munteenheid: de Chinese Yuan/Renminbi.
  • Taal: de officiële taal is het Mandarijn.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Yantai

Met CheapTickets.be kan je niet alleen de goedkoopste vluchten naar Yantai vinden, maar ook voordelig overnachten in een hotel. Zelfs huurauto’s en compleet verzorgde vakanties behoren tot het aanbod van CheapTickets. Kijk op de site voor het complete aanbod vluchten en boek direct het meest goedkope vliegticket naar Yantai online.

Naar Yantai vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Yantai

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Yantai in China kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Hier vind je altijd de goedkoopste tickets en de actuele actieprijzen naar Yantai en zowat alle reisbestemmingen in Azië. Je dient enkel te vergelijken tussen de beschikbare vluchten. Je kan zelfs jouw voordelige vliegtickets meteen reserveren via onze website!

Dankzij ons flight alert system blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste promoties op vluchten naar Yantai en andere bestemmingen wereldwijd. Zo kan je altijd van de beste prijzen profiteren!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be